June 15, 2024
Casa si Gradina

Jaluzele exterioare – multiple avantaje pentru caminul tau!

  • februarie 14, 2019
  • 3 min read
Jaluzele exterioare – multiple avantaje pentru caminul tau!

Combinand protectia solara cu design-ul modern, aceste sisteme de jaluzele exterioare reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta, indiferent de tipul cladirii pentru care optati montarea.

Achizitionand si instaland jaluzele exterioare la ferestrele locuintei sau ale biroului (halei industriale etc.), veti putea sa va bucurati de multiple avantaje, care vor face cu adevarat diferenta: aspectul imobilelor respective va fi imbunatatit semnificativ, veti putea sa dozati conform preferintelor, cantitatea de lumina ce patrunde in spatiile respective datorita posibilitatii de reglare a lamelelor din aluminiu, veti reusi sa protejati piesele de mobilier si alte elemente, de razele solare care le pot decolora, veti diminua pierderea de energie termica prin simplul fapt ca haluzelele protejeaza geamul de contactul direct cu zapada si temperaturile foarte scazute, sunt produse cate se integreaza perfect in arhitectura oricarei cladiri, sunt usor de intretinut si de manevrat etc.

Compania Soral Technik este un furnizor de incredere atunci cand vine vorba de jaluzele exterioare, ocupandu-se de fabricarea acestora inca din anul 1995.

Jaluzele exterioare suprapuse sau aplicate?

In oferta Soral Technik sunt disponibile mai multe tipuri de jaluzele exterioare: suprapuse, aplicate, jaluzele atipice pentru ferestre si wintergarden.

Facand o comparatie intre jaluzelele exterioare suprapuse si cele aplicate, mentionam urmatoarele:

– Ambele variante au trei modalitati de actionare: panglica, manivela si electric.

– Amandoua asigura intimitate si siguranta, impiedica incalzirea excesiva vara si previn pierderile de caldura iarna.

– Primele dintre ele se monteaza in acelasi timp cu ferestrele, iar cele aplicate, ulterior montajului ferestrelor.

In plus, izolarea termica si fonica a jaluzelelor exterioare se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica, a sinelor de ghidare din PVC extrudat cu perii si a casetei suprapuse din PVC cu izolatie din polistiren si capac de vizitare etans.

Sunt disponibile in mai multe nuante astfel incat sa puteti alege varianta care se preteaza cel mai bine preferintelor voastre.

Avand in vedere temperaturile ridicate din timpul verii, specialistii companiei nu recomanda, insa, culorile inchise pentru caseta si lamele.

Optional, puteti instala, pentru un mai mare confort, o jaluzea suprapusa cu plasa de tantari inclusa in aceeasi caseta, beneficiind, astfel, de un produs cu doua functii: protectie solara si protectie impotriva insectelor.

Jaluzele exterioare de la Soral Technik – calitate ireprosabila, preturi competitive

Indiferent de tipurile de jaluzele exterioare pe care le veti alege de la Soral Technik, veti beneficia in primul rand de calitate si de preturi avantajoase.

Produsele respective se bucura de o durata indelungata de viata ceea ce inseamna ca investitia este una cat se poate de inspirata.

In ceea ce priveste jaluzelele exterioare atipice pentru ferestre si wintergarden, compania Soral Technik va poate oferi solutii de umbrire pentru orice forma geometrica, cu  ajutorul producatorului geman SCHANZ ROLLADENSYSTEM cu care a incheiat o colaborare de succes, bazata pe profesionalism si comunicare, la fel ca cele pe care le incheie cu clientii sai.

Soral Technik – furnizorul tau in materie de jaluzele exterioare!

Avand in vedere experienta vasta pe care societatea o are in domeniul fabricarii de jaluzele exterioare, puteti comanda cu incredere produsele respective intrucat veti beneficia de calitate superioara din toate punctele de vedere.

Jaluzelele pot fi personalizate in functie de preferinte si necesitati astfel incat sa dispuneti de produse perfecte, care sa corespunda perfect cerintelor si asteptarilor voastre.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei Soral Technik.


CONTACT

Telefon: 0722 243 067

Showroom: Bulevardul Pipera 59, Voluntari, Ilfov

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.