Ksk Clean = IPC Wash System

Cand vine vorba despre curatenie la scara industriala, nu te poti duce cu o matura si un mop sa cureti interior/exterior ditamai sediul de firma! Din dorinta de a-i feri de ridicol si de a le oferi solutii corespunzatoare celor care activeaza in domeniul prestarii de servicii de curatenie, le oferim produse de calitate. Aceste solutii sunt date de echipamentele de inalta calitate pe care firmele le furnizeaza catre spalatoriile auto si catre diverse firme din zona industriala. Una dintre acestea este KSK Clean, cu 11 ani de experienta in domeniu, si care a suferit de curand o schimbare de nume. Mai bine zis a luat acronimul IPC (care inseamna Integrated Professional Cleaning) al unuia dintre producatorii italieni pe care il reprezinta in Romania, iar acum se  cheama IPC Wash System.

generator de aer caldPractic, cum se spune in popor, este “aceeasi Marie cu alta palarie”. Una noua, ce-i drept, cu “boruri mai largi”, mult mai de impact. In afara de rebranding-ul suferit, firma nu si-a schimbat domeniul in care activeaza, avand aceeasi gama complexa de produse: echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamente de aspirare profesionala, carucioare si mop-uri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale provenite in urma spalarii autoturismelor, detergenti si consumabile.

De asemenea, firma ofera tuturor celor interesati servicii de consultanta, configurare si proiectare a unor solutii tehnice adecvate fiecarei solicitari in parte. Portofoliul pe care il detine este foarte vast si diversificat, si evidentiaza solutiile oferite in domenii precum industria farmaceutica, industria alimentara, industria prelucrarii lemnului, dar si solutii pentru domenii, precum constructii civile, confectii textile, morarit si panificatie, spalatorii auto.

Societatea a fost constituită pentru a deservi în mod corespunzător solicitările diverselor segmente de clienţi din domeniul prestărilor de servicii de curăţenie (industrială, profesională şi rezidenţială), a spălătoriilor auto manuale şi automate şi a utilizatorilor finali de diverse aplicaţii profesionale şi industriale (echipamente de spălare, aspirare, măturare, spălare pardoseli, etc.).

Comercializeaza produsele unor fabricanţi de renume mondial din Italia, Germania şi Spania:
1. echipamente de spălare cu jet de apă rece/caldă, presiune maximă 5000 bar
2. echipamente de aspirare profesionale şi industriale (inclusiv antiex)
3. echipamente măturare, echipamente spălare-aspirare pardoseli
4. cărucioare, mop-uri, lavete, diverse dispozitive de dozare consumabile
5. echipamente self/service de spălare şi aspirare autoturisme
6. echipamente automate de spălare autoturisme, autobuze, şi autocamioane
7. instalaţii de tratare a apelor reziduale rezultate după spalarea autovehiculelor
8. detergenţi industriali şi detergenţi spălătorii auto
9. consumabile, piese de schimb şi accesorii pentru toată gama de produse

Sa vorbim acum despre unul dintre produsele pe care le pune la dispozitie IPC Wash System. Este vorba despre generatoare de aer cald (Mobilcalor DX 115 kw, 85 kw si 37 kw). Generatoarele de aer cald din gama Mobilcalor DX – marca IPC Portotecnica, fără evacuarea gazelor arse, denumite generic şi “tunuri de aer cald” – sunt destinate aplicaţiilor de tip: atelier auto deschis, spălătorie auto fără uşi şi/sau incălzire, construcţii, hale ventilate-neancălzite, locuri de muncă exterioare, sere, etc. Dotări şi echipare standard: corp din inox, care incorporează camera de ardere, şasiu lacuit, prevazut cu 2 roţi pentru deplasare uşoară, schimbător de caldură complet automatizat, dispozitiv de control al flăcării (arderii). Opţional, poate fi echipat cu termostat de ambient. Pentru celelalte produse si servicii accesati site-ul IPC. Enter!

IPC Wash System

Romania, Bucureşti, Bucureşti, Str. Trifesti, nr. 9

Telefon: 021.232.32.87 | 0745.124.670 | 0744.268.696

www.ipcleaning.ro

 

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.