Alpha Partener – ancora ta in realitate

Marinaria si navigatul pe mari si oceane au o istorie impresionanta. Fiecare perioada parcursa in timp a adus adaugarea de noi elemente in confectionarea navelor ceea ce a permis cresterea calitatii transportului de marfuri sau de persoane.

De la navele confectionate din diferite esente de lemn si pana la cele din zilele noastre, de la accesorii confectionate din canepa pana la lanturi navale din otel si alte aliaje rezistente,  fiecare perioada a insemnat un pas urias pentru comert si calatorii.

lanturi navale 1

A ancora este actiunea de a fixa de fundul apei, cu ajutorul unei ancore o nava pentru a impiedeca deplasarea ei. Acest sistem este compus din ancora si lanturi navale.

Lanturile navale intrebuintate in marina sunt fabricate din otel , realizate prin turnare, matritare sau sudura electrica. Sunt formate din inele elipsoidale care se numesc zale, cu sau fara pod. Sistemele de lanturi navale cu pod maresc rezistenta zalelor la intindere cu aproximativ 20% si impiedeca incurcarea lantului. Zalele fara pod sunt intrebuintate la lanturi care nu sunt supuse la sarcini prea mari.

Cand vorbim de lanturi navale pentru ancora este bine de stiut ca acestea sunt confectionate numai din zale cu pod.

Lanturile navale Constanta se caracterizeaza prin calibru reprezentat de grosimea zalei masurata in dreptul podului.

Alpha Partner din Constanta este o firma care are in obiectul de activitate comercializarea de lanturi navale ale caror caracteristici acopera o mare parte din necesitatile industriei din domeniu.

In oferta de la Alpha Partner gasiti o gama variata de lanturi navale precum:

  • Lant naval cu traversa
  • Cheie de tachelaj dreapta de legatura
  • Chei Kenter
  • Inele rotative navale
  • Chei de tachelaj dreapta de ancorare

 Materilele din care sunt confectionate lanturile navale Alpha Partner sunt de calitate superioara si asigura, din toate punctele de vedere activitatile pentru care sunt utilizate fiind in conformitate cu standardele impuse international. Alpha Partner, fiind o firma cu experienta pe piata din domeniu si-a construit o logistica bine pusa la punct astfel ca dorintele clientilor sa fie indeplinite in totalitate. Astfel ca in conditiile oferite, lanturile navale  sunt diversificate pe marimi si lungimi diverse, asigura rezistenta la ridicarea de sarcini si confera siguranta cand este vorba de cele care se folosesc la ancore. Accesoriile pentru lanturi au calitati multiple. Sunt usor manevrabile, din materiale ergonomice si rezistente pentru a oferi beneficiarilor conditii optime si usoare de manevrabilitate.

lanturi navale

In realizarea acestei logistici de vanzare firma se bazeaza pe un raport de calitate – pret foarte bun la care a adugat sisteme de livrare rapida a lanturilor navale astfel incat si acest criteriu sa contribuie la calitatea superioara a ofertei in domeniul naval si nu numai.

Pentru ca la Alpha Partner gasiti o echipa dinamica si dispusa sa va satisfaca exigentele aveti posibilitatea de a comunica mai mult decat satisfacator si ei va stau la dispozitie cu solutiile cele mai eficiente, solutii la care contribuie substantial calitatea produselor specifice domeniului naval.

 Lanturile navale au o importanta majora in desfasurarea activitatii de navigare si transport marfuri, iar prin calitatea lor acestea reprezinta elemente care sa ofere acestei activitati siguranta si desfasurare fara evenimente sau accidente.

In paginile de aici gasiti si alte informatii utile pentru afacerea dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.