Limak Import Export – fii la inaltime !

Ai nevoie sa inchiriezi o schela de constructie fixa sau mobila? Nu stii de unde sa faci rost de platforme ridicatoare sau lifturi pentru materiale? Ai nevoie lifturi pentru materiale, plase si prelate pentru schele ? Compania Limak Import Export din Sibiu iti poate oferi tot ceea ce iti doresti !limak

Un nume important pe piata constructiilor din Romania, firma sibiana se poate mandri cu faptul ca a preluat traditia germana a cunoscutei firme RUX, cu care si colaboreaza. Oferta companiei este variata, Limak Import Export oferindu-va :

  • Vanzare si inchiriere schele de constructii fixe
  • Vanzare si inchiriere lifturi pentru materiale
  • Vanzare si inchiriere platforme ridicatoare
  • Vanzare si inchiriere schele de constructii mobile

Serviciile companiei constau de fapt in vanzarea si inchirierea unei game complete de echipamente de acces la inaltime, rezistente si eficace, care respectă cele mai noi reglementari în domeniu. Un accent deosebit este pus pe schelele mobile, schelele “cu noduri”, multidirectionale, industriale, schelele de fatada cu montare rapida sau compatibile cu schelele industriale, dar si pe sistemele libere de schela.

Un loc aparte in oferta firmei Limak Import Export il ocupa schelele industriale, acestea fiind de mai multe tipuri : Solidium, Ringscafe sau Variant. Dintre acestea, schela modulara industriala model Solidium este cea mai avansata din generatia sa, cu o capacitate ridicata de rezistenta ce permite simplificarea montajelor, garantand securitatea totala.

Cu un sistem de mansoane ce suporta o forta de forfecare de 2,5 tone, schela va ofera legaturi indestructibile, avand opt pozitii posibile de prindere a barelor, cu legaturi de tip pana. Sistemul de prindere al diagonalelor va ofera multiple posibilitati de montaj, schela fiind compusa din 150 de elemente, si fiind complet sigura. Dand dovada de profesionalism si stiind ca multumirea clientului este deosebit de importanta, specialistii Limak Import Export sunt mereu la dispozitia clientilor carora le ofera asistenta tehnica de specialialitate, dar si montaj de calitate.

In plus, firma sibiana iti ofera cele mai bune echipamente tehnice de pe piata romaneasca, acestea respectand toate normele europene privind ridicarea celor mai sigure constructii. Astfel, Limak Import Export vinde si inchiriaza o multitudine de echipamente tehnice, precum schele de fatada, schele industriale (multidirectionale), schele mobile din otel si aluminiu, schele din teava si cuplaje, elevatoare pentru materiale, ori plase si prelate pentru schela.

Mai mult, deoarece este o compania care se respecta, Limak Import Export va ofera gratuit asistenta tehnica la montarea si demontarea schelelor, cu personalul clientului, dar si suport tehnic constand in instructiuni de folosinta simple si clare, in cazul in care aveti nevoie. Demn de retinut este si faptul ca in cazul in care executarea lucrarilor de montaj constructii metalice (schele metalice) in sectorul industrial si/sau lucrarile de montaj cu regim mare de inaltime (peste 40m) nu se incadreaza in anumite tipare ale montajului, profesionistii Limak Import Export va pot asigura, contra cost, proiectul de calcul static necesar ridicarii in conditii de deplina siguranta a schelelor.schele_fatada

Pentru constructii la inaltime, sigure si profesionale, alege schelele metalice Limak Import Export Sibiu ! Alege colaborarea cu Limak Import Export si nu vei regreta !

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Bd. Vasile Milea, Bl. 3, Sc B, Et. 4, Ap. 38
Telefon: 0269 432 932
0722 665 105
Fax: 0269 211 579

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.