Lindec Romania, executii si intretineri industriale de calitate

haleLe vedem si pasim aproape zilnic pe ele in depozite, spitale, sali de operatii, supermarketuri, brutarii, abatoare, carmangeri, restaurante, bucatarii, cantine, hoteluri, sali de conferinta, hale de productie, laboratoare, teatre, cinematografe, muzee, bazine de inot, parcari etajate si subterane, hangare si in multe alte locatii si ne minunam de perfectiunea si luxul multora dintre ele. Acestea sunt pardoselile industriale, un element de o deosebita importanta in zilele noastre. Realizarea lor este un proces destul de important, realizat la standardele cele mai inalte de catre companii specializate in acest domeniu.

Una dintre aceste companii care activeaza cu succes pe piata din Romania este firma Lindec. Aceasta este unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia pe teritoriul tarii noastre. Profesionisti in pardoseli industriale si suprafete betonate inca din anul 2001,  Lindec Romania, va pune la dispozitie experienta si competenta sa intr-o gama diversificata de servicii:

– executie de pardoseli industriale si platforme betonate cu inalta rezistenta la uzura

– reparatii la pardoseli industriale si platforme betonate

– intretinerea pardoselilor industriale prin aplicarea de solutii speciale

– consultanta pentru proiectarea si realizarea pardoselilor industriale

  • Executie de hidroizolatii si impermeabilizari, in masa betonului. Utilizand materiale Pazkar, producător important de soluţii de hidroizolare, Lindec Romania executa hidroizolatii si impermeabilizari pentru:

– fundatii

– pardoseli

– terase

  • Executie de acoperiri decorative si beton termo-fonoizolant. Utilizand materiale SureCrete, producător de beton pentru aplicaţii decorative şi speciale, Lindec Romania executa acoperiri decorative cu beton si ciment amprentabil, pentru obtinerea unor suprafete decorative, de o calitate deosebita.Utilizari:

– pardoseli

– fatatde

– alei

– elemente arhitecturale

– mobilier de baie si bucatarie

Materialele suedeze pe care le utilizeaza firma sunt ecologice, fiind agrementate in Romania ca materiale si ca sistem tehnologic. Ele sunt insotite de certificate de calitate emise de producatorul suedez, cu acordarea unor garantii corespunzatoare. Folosirea materialelor ecologice recomanda solutiile Lindec pentru spatiile de productie si depozitare din industria alimentara.

Dupa o perioada de la realizarea lor, pardoselile industriale necesita implementare unui proces special de curatare, care sa nu afecteze si sa degradeze suprafata lor perfecta. In aceste conditii, Lindec Romania comercializeaza o gama complexa de solutii de curatat beton (click aici). La acest capitol, Lindec va propune solutiile complete marca Lino Floorwash, produse de top in ceea ce priveste acest domeniu. Aceste produse sunt recomandate pentru a fi folosite in cadrul pardoselilor din beton specifice halelor de productie, depozitelor, sau magazinelor universale.

Avantajul fundamental al acestor produse de curatenie il constituie faptul ca ele nu contin in substante chimice sau solventi care ar putea dauna calitatii suprafetelor. Prin intermediul solutiilor oferite de Lindec Romania, pardoselile din beton devin anti-derapante si totodata impermeabile la apa si in special murdarie.

In consecinta, daca vreti sa prelungiti viata acestor pardoseli industriale si sa evitati eventualele costuri ale reparatilor lor, folosirea produselor de curatire marca Lindec reprezinta prima conditie care trebuie indeplinita.

Datele de contact

Adresa:  Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2, Bucuresti

Email: office@lindec.ro

Telefon: +40 21 2122111

Numarul de fax: +40 21 2122111

Număr mobil: 0786.020.000

Site: http://www.lindec.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.