Hi Tech Machinery – Linie productie profile rigips

Rigipsul sau gips – cartonul cum i se mai spune a fost invebtat de americanul Augustino Sackett in anul 1890. Inca de la aparitia lui, rigipsul si-a pus in valoare calitatile in domeniul amenajarilor interioare si chiar exterioare.

Este confectionat dintr-un strat de gips plasat intre doua straturi de carton si de la caz la caz placile de rigips pot fi tratate cu diverse substante pentru a li se imbunatati gradul de rezistenta.

linie profile rigips 1

Dimensiunea standard a unei placi de rigips este de 1.1 metri/2.6 metri iar grosimea de 9.5 mm sau e 12 mm. Este un material de constructii care datorita aditivilor, variatilor de greutate si rezistentei are proprietati variate. Exista placi de rigips care in loc de placile de carton au placi de fibra de sticla, metoda care este adoptata pentru a preveni aparitia mucegaiului.

Prin utilizarea placilor de rigips se economiseste timp, ele montandu-se usor si rapid in locurile dorite.

La prima vedere confectionarea placilor de rigips pare foarte usoara. Insa nu este chiar asa. Pentru producerea de asemenea material folosit in constructii este necesara o linie productie profile rigips.

Hi Tech Machinery din Lugoj este una dintre firmele la care puteti apela cu toata increderea daca aveti nevoie de linie productie profile rigips.

Achizitionand o asemenea linie productie profile rigips puteti realiza acest material la standarde inalte de calitate si care sa confere clientilor dumneavoastra toate facilitatile oferite de utilizarea lui in constructii.

Pentru dumneavoastra ca si producator linia de productie profile rigips Lugoj reprezinta solutia ideala de a avea un material foarte solicitat in constructii, la productie controlata si supravegheata si in functie de necesitatile pietei.

Este foarte important de retinut ca prin achizitionarea unei linii de productie profile rigips Hi Tech Machinery de calitate si performate puteti asigura un produs finit care este in masura sa se incadreze in calitatile ce caracterizeaza materialul de constructii.

Prin aplicarea lui pe pereti denivelati se va reusi indreptarea acestora. Avand in vedere ca se aplica printr-un procedeu uscat va puteti asigura astfel ca cei ce vor achizitiona placile de rigips o sa fie multumiti de faptul ca nu se face mizerie mare iar aplicarea se face rapid.

Prin producerea de placi de rigips cu o asemenea linie performanta clientii vor reusi sa realizeze pereti cu greutate redusa si astfel sa mareasca spatiul util. Trebuie neaparat sa mentionam o chestiune foarte importanta. Liniile de productie profile rigips Lugoj produc acest material de constructie care este reciclabil in proportie de 100%. Amintim si de faptul ca prin folosirea lui se realizeaza o buna izolatie ceea ce conduce automat la reducerea cheltuielilor de intretinere.

linie profile rigips

Cu alte cuvinte am reusit in aceasta mica prezentare sa aducem cateva argumente cat se poate de serioase pentru a va convinge ca o linie de productie profile rigips Hi tech Machinery, moderna si performanta este solutia eficienta in ceea ce priveste siguranta pe care o sa o aveti atunci cand oferiti consumatorilor dumneavoastra si calitatea superioara a produsului finit.

Cu siguranta ca detineti informatii necesare pentru a va definitiva alegerea si daca nu atunci mai trebuie sa retineti ca echipa de la Hi Tech Machinery va sta la dispozitie cu toate informatiile tehnice importante.

Intre timp gasiti lucruri foarte interesante de citit si aici

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.