Locatia perfecta pentru a petrece momente de neuitat in orasul Targu Neamt- Pensiunea Edera!

pensiunea edera

Cu un numar de 24 de locuri de cazare, 120 de locuri in restaurant, cu parcare proprie, sala de conferinte, terasa exterioara, spatiu de joaca pentru copiii, pensiunea Edera este clasificata ca “pensiune cu 4 margarete”.

Fie ca iti doresti sa petreci o vacanta de neuitat si sa vizitezi si taramurile romanesti, fie ca jobul  te-a adus in acest oras, cazarea la pensiunea Edera este alegerea perfecta pe care ai putea sa o faci si care te va face sa nu regreti faptul ca a trebuit sa te indepartezi de orasul natal sau de orasul de resedinta.

Personalul amabil si agreabil te va intampina cu politete, asa cum se intampla de fiecare data cand un oaspete ne calca pragul. De prezenta personalului nu te vei putea plange deoarece acesta va raspunde prompt cerintelor tale si va face tot posibilul sa satisfaca nevoile pe care le veti sesiza.

Vei avea posibilitatea de a alege o cazare la pensiunea Edera in camera dubla twin, in camera matrimoniala sau intr-un apartament. Ceea ce reiese de aici, este faptul ca, pensiunea Edera dispune de aceste tipuri de camere/ apartamente, insa ceea ce nu ai aflat pana acum este numarul acestora. Daca te intereseaza acest aspect, iti putem spune ca pensiunea Edera dispune de 10 camere duble twin si matrimoniale si 2 apartamente. Probabil te intrebi si care ar fi facilitatile de care poti beneficia. Ei bine, printre acestea se numara: accesul gratuit la internet, televizor, baie proprie, parcare, spatiu de joaca pentru copii, s.a

Si sa nu te preocupi in privinta obiectivelor care merita sa fie vizitate! Noi iti oferim asistenta pentru ca timpul tau liber  (sau al vostru, daca vii cu familia sau prietenii)  sa fie petrecut in cel mai placut si distractiv mod, deoarece va vom ajuta sa alegeti imprejurimile sau obiectivele deosebite si reprezentative ale orasului Targu Neamt.

Vei avea parte de linistea mult dorita si relaxarea la care ai visat. Va asiguram de calitatea serviciilor pe care vi le oferim si de conditiile excelente de care va veti bucura alegand cazarea la pensiunea Edera. Discretia si amabilitatea personalului cu inalta pregatire profesionala, va vor impresiona, servirea impecabila, de asemenea. Cazarea la pensiunea noastra va fi insotita doar de servicii atente, cum altfel decat complete si elegante, asigurate din momentul in care ne veti trece pragul.

Cazarea la pensiunea Edera este locatia perfecta atunci cand vrei sa petreci o vacanta memorabila alaturi de familie, prieteni sau de unul singur, atunci cand vrei “sa-ti iei lumea in cap”. Aici nu veti avea timp sa va plictisiti, pentru ca noi ne vom ocupa de fiecare detaliu, pentru a-ti transforma sederea in momente ce merita sa fie amintite. Daca te-ai gandit sa vizitezi manastirile din Neamt (Agapia, Varatec, Secu, Sihastria), vestita cetate Neamt, muzee, monumente, Parcul Natural Vanatori Neamt Casa Ion Creanga din Humulesti, cazarea la pensiunea noastra vine ca o manusa si raspunde cu succes dorintelor tale.

Este timpul sa iei o pauza de la stresul si agitatia cotidiana, sa vii in sanul naturii si sa te relaxezi asa cum meriti! Pensiunea Edera face ca visurile tale sa devina realitate, in judetul Neamt!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.