Lorand – iti promoveaza afacerea

Compania Lorand a luat nastere in anul 2000 din dorinta si necesitatea de a oferi populatiei, servicii si produse de cea mai buna calitate in domeniul productiei publicitarePrintre serviciile oferite se pot enumera urmatoarele: producerea  de firme luminoase si litere volumetrice, inscriptionari auto cu folie autocolanta, sisteme de iluminare pentru fantani arteziene, panouri publicitare, obiecte promotionale, inscriptionari vitrine, inscriptionari panouri.

Printre colaboratorii de incredere ai firmei craiovene Lorand se numara firme precum Arabesque, Sattler, Geplast, Prosep, Policolor, SEA, Mitliv. In acest mod este asigurata calitatea serviciilor la preturi extrem de avantajoase si rentabile.

Firma are in dotare utilaje de ultima generatie de prelucrare performante, asistate de calculator, care permit realizarea  de litere volumetrice la o calitate de exceptie.

Firma LorandAvand o experienta de peste 13 ani in sectorul productiei publicitare, firma Lorand este in masura sa ofere fiecarui client solutiile cele mai bune si care corespund nevoilor acestuia, stabilind in acest mod o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. Pentru ei, orice client este important si fiecare dintre proiecte este tratat cu cea mai mare atentie si seriozitate, fiindca fiecare detaliu este important si este cel care face diferenta intr-o afacere.

Avand un personal calificat, societatea Lorand a reusit sa evolueze pe piata productiei publicitare si sunt intr-o permanenta dezvoltare. Cu o vasta experienta, specialistii firmei sunt pregatiti pentru a gasi solutiile cele mai inovatoare  impreuna cu tine, pentru a te multumi.

Inscriptionari cu folie autocolantaInscripţionarea cu folie autocolanta este cea mai utilizata metoda pentru a dezvolta imaginea de brand si pentru a transmite consumatorilor informatii pretioase si esentiale legate de companie sau despre produsele ce sunt in vanzare.

In cadrul firmei Lorand, echipa de specialisti foloseste folie autocolanta Oracal de origine germana, pentru inscriptionarea  panourilor, vitrinelor, masinilor,  firmelor luminoase, etc.

Folia se taie pe un plotter-cutter asistat de catre un calculator si are la baza un tipar-model de inscriptionare conceput de catre personalul autorizat, de comun acord cu clientul.

Foliile autocolante prezinta caracteristici si termene de lucru care variaza in functie de locul utilizarii, astfel avem folii speciale pentru suprafete rigide, precum- tabla metalica, aluminiu, plastic, sticla, etc. sau suprafete flexibileca-  panouri confectionate din Polyplan, copertine sau alte materiale flexibile.

LorandAdezivul foliilor alese poate fi permanent, dar si nepermanent, iar acolo unde inscripţionarea este pe perioada scurta, cum ar fi promotiile sau expozitiile unde suprafaţa trebuie eliberata imediat dupa ce evenimentul a luat sfarsit.

Pentru anumite lucrari, cum ar fi suprafetele cutate, firma Lorand foloseste sistemul de inscripţionare pe baza de vopsea care se aplica direct pe suprafata in urma aplicarii unei folii sablon taiata pe plotter-cutter. Vopseaua care este utilizata in acest procedeu este din acceasi categorie cu cea cu care a fost vopsita suprafata care trebuie sa fie supusa procesului de inscriptionare.

Firma Lorand ofera garantii asupra lucrarilor de acest fel, efectuate pe o durata cuprinsa intre 6 si 48 de luni.

Inscriptionarile cu folie autocolanta reprezinta o modalitate excelenta de promovare a afacerii tale. Nu da cu piciorul sansei de a fi in varf!

Poti sa citesti si alte articole doar printr-un click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.