Mara Imobiliare, liderul tranzactiilor avantajoase !

Servicii de vanzari si cumparari imobile, evaluari proprietati, analiza preturilor de pe piata, coordonare juridica, asistenta la negociere, analiza taxelor aferente tranzactiilor, la cele mai bune preturi de pe piata iti sunt oferite de compania Mara Imobiliare din Sibiu.

Cu o vasta experienta in domeniu, firma va ofera cele mai calitative servicii, toate tranzactiile desfasurandu-se in conditii de maxima siguranta si confort.Mara Imobiliare

Indiferent ca vrei sa vinzi sau sa cumperi un apartament ori o locuinta, Mara Imobiliare are cea mai potrivita oferta pentru tine. Specialistii firmei trateaza cu profesionalism si maxima atentie fiecare cerere a clientilor si partenerilor de afaceri, carora le ofera cele mai bune solutii in domeniu.

Noi stim cel mai bine toate preturile de pe piata, si iti putem oferi orice locuinta in toate zonele Sibiului: Hipodrom, Centru, Mihai Viteazu, Parcul Tineretului, Vasile Aaron, Turnisor, Ciresica sau Strand.

Ne respectam intotdeauna clientii, cu care ne dorim o colaborare pe termen lung.

Apeland la serviciile noastre vei avea parte de cele mai bune servicii in domeniu, atat in ceea ce priveste vanzarea ori cumpararea locuintei mult visate, cat si in coordonarea juridica aferenta, analizele de piata ori evaluarile de proprietati.

Punem un accent deosebit pe activitatea de vanzari apartamente, oferindu-le tuturor clientilor nostri cele mai bune locatii de pe piata, dar si certitudinea unor tranzactii desfasurate in conditii de maxima siguranta.

Stim ca viitorul le apartine doar profesionistilor si tocmai de aceea avem grija sa ne perfectionam mereu, sa fim tot timpul bine documentati si informati cu privire la noutatile legislative, dar si la ofertele de pe piata.

Mara Imobiliare 1Suntem o agentie imobiliara profesionista, avand in portofoliul firmei noastre un numar impresionant de proprietati de vanzare si inchiriere.

Daca apelezi la serviciile firmei noastre, nu trebuie decat sa ne spui ce anume iti doresti, iar noi iti vom propune zeci de variante, in zone diferite din oras, locatii noi sau vechi, in functie de gusturile tale.

Suntem agentia imobiliara care iti poate oferi in cel mai scurt timp pretul corect,  mai ales acum, cand criza imobiliara influenteaza variabil costurile de achizitie.

Ne respectam intotdeauna clientii, carora le prezentam si avantajele si dezavantajele locuintelor, le aratam gradul de confort, calitatea finisajelor si suprafetele corecte ale locatiilor.

Iti facem cunoscute motivele vanzarii, iti oferim solutii de finantare bancare sau altele alternative.

Iti stam la dispozitie cu cele mai bune solutii privind taxele si onorariile bancare implicate, dar si pentru cele vizand costurile ori serviciile de obtinere a extraselor de carte funciara.

Mara Imobiliare este mereu la dispozitia clientilor si partenerilor sai de afaceri cu servicii profesionale de consultanta si asistenta juridica de specialitate, oferindu-ti sprijin in intocmirea ante-contractelor de vanzare-cumparare.

Apeland la serviciile firmei noastre nu vei mai pierde timpul cautand la nesfarsit apartamentul mult visat! Noi avem o multitudine de oferte, din care cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau.Mara Imobiliare 2

Se stie ca orice apartament are mai multe preturi de vanzare. Unul este pretul care de regula apare in anunturile specifice, altul este cel la care ar dori proprietarul sa vanda si ultimul este cel sub care proprietarul nu mai este dispus sa coboare.

De ce sa nu faci afacerea vietii tale si sa platesti mai mult decat face ?

Alege-ne drept partener si cu siguranta nu vei regreta !

Noi suntem specialistii negocierilor, al tranzactiilor avantajoase de ambele parti!

Scapa de griji si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de problema ta, ca niste adevarati profesionisti ce suntem!

Vindem si cumparam mai bine decat ai visat !

Mara Imobiliare, liderul tranzactiilor avantajoase !

Citeste alte articole interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.