Marand – liderul prelucrarilor mecanice!

marandNu stii cu cine sa colaborezi pentru fabricarea unor piese stantate, la dimensiuni diferite? Vrei socluri pentru firme luminoase, cartise pentru electrozi sau capace pentru globurile de iarna? Iti trebuie piese ambutisate de diferite diametre si lungimi sau piese simple, in productie mare? Cauti un specialist care sa-ti ofere cele mai bune confectii metalice de pe piata, la cele mai mici preturi? Atunci arunca o privire pe oferta completa a companiei Marand din Dambovita!

Cu 21 de ani de experienta in domeniul prelucrarilor metalice, firma Marand are pentru tine cea mai variata gama de produse metalice realizate prin deformare plastica.

Specializata si in  metalurgia pulberilor, compania Marand se poate mandri cu numarul mare de clienti pe care ii are pe piata auto din Uniunea Europeana, firma realizand pentru acestia diferite piese zincate si stantate.

Lider detasat pe segmentul sau de activitate, Marand este partenerul de incredere al multor societati romanesti ce au ca profil domeniul acoperirilor metalice, al confectiilor metalice, ori executa lucrari in tehnica vidului.

Firma realizeaza doar piese de calitate superioara, fabricate pe utilaje si echipamente moderne, folosind tehnologie de ultima generatie.

In atelierul de scularie al companie Marand vei gasi numeroase masini unelte cu care se pot realiza diverse scule, dispozitive si matrite. Strunguri automate, prese mecanice sau masini de prelucrat prin electro – eroziune cu electrod masiv sunt doar cateva dintre utilajele folosite de angajatii Marand pentru realizarea celor mai bune produse pentru clienti.

Compania este dotata corespunzator si la capitolul instalatii:

 • Instalatie de acoperiri metalice
 • Instalatie de eloxare dura si de eloxare decorativa
 • Instalatie de fosfatare
 • Instalatie automata, asistata de calculator, pentru neutralizarea apelor reziduale

La Marand poti oricand sa comanzi realizarea diferitelor piese de care ai nevoie, specialistii companiei fiind bine pregatiti in domeniul prelucrarilor metalice. Apeleaza cu incredere la Marand daca iti trebuie:

 • Diferite piese stantate din tabla de otel, destinate special industriei auto – produsele sunt zincate ulterior, pentru o rezistenta la coroziune ridicata
 • Piese executate pe strunguri automate, in productie de serie mare – anual se realizeaza 1800 000 – 2 200 000 bucati, din alama sau fier, la dimensiunea maxima de 16 mm
 • Piese ambutisate cu diferite diametre si lungimi de ambutisare. Ambutisarea se executa pe prese mecanice, piesele fiind confectionate din tabla de fier cu grosimea de pana la 1 mm
 • Confectii metalice diverse
 • Capace pentru globurile de iarna – confectionate din tabla de aluminiu (capacitatea maxima de productie a companiei este de pana la 30 de milioane de capace anual)

Domeniul acoperirilor metalice ocupa si el un loc important in oferta companiei Marand, specialistii firmei executand operatii complexe de:

 • Zincare electrochimica – in tamburi sau pe rame, in solutii slab acide sau solutii alcaline
 • Nichelare, alamire, stanare si cuprare – in tamburi sau pe rame
 • Argintare si aurire, pe rame
 • Fosfatare anticoroziva, antifrictiune si inaintea vopsirii, pe rame

In oferta firmei dambovitene Marand gasesti si serviciul de prelucrare prin ambutisare, operatie prin intermediul careia pot fi realizate diferite piese cu lungimi si diametre diverse.

Prelucrarea prin ambutisare se executa pe prese mecanice speciale, piesele fiind realizate din tabla de fier, cu grosimea de pana la 1 mm.

Indiferent de tipul ambutisarii, piesele realizate de compania Marand sunt de calitate superioara, rezistente si fiabile.

Alege precizia garantata de un specialist in domeniu, alege piesele realizate de specialistii companiei Marand!

Marand – liderul prelucrarilor mecanice!

Contact:

Judeţ: Dâmbovița
Localitate: Doiecesti
Adresa: Aleea Sinaia nr. 83
Telefon: 0724 308 410 | 0723 623 597
Fax: 0245 227 388

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.