Marmorat Exim: Servicii de proiectare blocuri de top!

Proiectare blocuri este un serviciu de proiectare constructii civile pentru care ai nevoie de specialisti cu multa experienta in domeniu, pasionati si implicati. Cine sunt acesti specialisti? Este vorba despre Marmorat Exim, o firma de constructii din Oradea la care poti apela ori de cate ori ai nevoie de intocmirea de planuri de specialitate cu privire la ridicarea de case, blocuri, vile, case de vacanta, spatii rezidentiale sau spatii sociale.

Proiectare blocuri mici

In ceea ce priveste serviciul de proiectare blocuri, Marmorat Exim iti propune 3 servicii de top:

  1. Proiectare blocuri mici;
  2. Proiectare blocuri mari;
  3. Proiectare blocuri multietaj.

Astfel, daca esti un antreprenor ce doreste sa investeasca in blocurile mici, adreseaza-te si tu societatii Marmorat Exim pentru servicii de proiectare ca la carte. Aceste constructii “la moda”, adica blocurile mici si-au facut aparitia si in peisajul urban din Romania si tot mai multa lume le prefera. Au un aspect modern, estetic, sunt altceva in comparatie cu blocurile comuniste.

Cum arata aceste blocuri? Ele contin parterul si 2 etaje, maxim, iar optional pot fi dotate si cu o mansarda. Cine a fost in Germania sau in Italia stie exact despre ce vorbim, acolo aceasta moda a atins apogeul de multa vreme. Sunt confortabile, ofera liniste locuitorilor, sunt noi si construite respectand standardele in vigoare.

Marmorat Exim iti ofera nu numai servicii de proiectare a blocurilor mici, ci si executarea proiectului propriu-zis pentru a te bucura de calitate si preturi bune pe linie.

Proiectare blocuri mari

Pentru servicii de proiectare blocuri mari poti apela cu toata increderea tot la Marmorat Exim din Oradea, judetul Bihor, care cu o experienta de mai bine de 2 decenii in acest domeniu este partenerul ideal. Echipa Marmorat Exim are pe langa experienta si multa pasiune, se implica, personalul este calificat, iar portofoliul de clienti sta marturie ca Marmorat Exim este o alegere cum nu se poate mai inspirata pentru proiectare si constructie blocuri mari.

Blocurile mari sunt acele constructii care au mai mult de 4 etaje, sunt cladiri rezidentiale ce se folosesc pe post de apartamente. Tocmai de aceea serviciul de proiectare este extrem de important pentru ridicarea unei constructii robuste si durabile in timp care sa ofere incredere cumparatorilor.

Marmorat Exim se ocupa cu proiectarea si ridicarea de blocuri mari si te asteapta la o discutie deschisa.

Proiectare blocuri multietaj

Marmorat Exim ofera tuturor celor interesati solutii personalizate printre care se numara si serviciul de proiectare blocuri multietaj de care se vor bucura investitorii si antreprenorii din judetul Oradea. Echipa se adapteaza la perfectie nevoilor tale, se pliaza cerintelor tale astfel, incat esti sigur ca la final te vei alege cu serviciul mult dorit.

Blocurile multietajate sunt constructii complexe ce necesita proiecte pe masura, elaborate cu mare atentie pana in cele mai mici detalii de catre o echipa de specialisti cu experienta si cunostinte in domeniu.

Astfel, fie ca este vorba despre blocuri multietajate  de locuinte sau blocuri multietajate ce vor fi folosite ca spatii de birouri sau chiar pentru alte destinatii, Marmorat Exim te ajuta cu proiectarea lor, servicii de top oferite la preturi competitive!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.