Maschinenbau Timisoara – Tehnologie decisiva

Lucrati in industriutilaj gaurire cnc otela de prelucrare a metalelor? Aveti nevoie de utilaje cu comanda numerica CNC pentru diferite tipuri de activitati desfasurate in cadrul acestui domeniu de activitate? Vreti ca aceste utilaje sa fie fiabile, rezistente si sa poata fi achizitionate la preturi foarte avantajoase? Foarte simplu! Maschinenbau Timisoara va ofera un pachet complet de masini si utilaje pe care sa le puteti folosi in industria de prelucrare a metalelor si nu numai.

Cu ce se ocupa firma Maschinenbau si ce beneficii aduce aceasta colaborare clientilor?

Infiintata in anul 2006, compania timisoreana Maschinenbau vine in intampinarea clientilor sai cu produse de calitate din domeniul productiei de ansamble metalice sudate. O alta activitate pe care o desfasoara firma timisoreana consta in comercializarea unei game variate de utilaje industriale pentru prelucrarea metalelor de la marci consacrate din Germania, marci precum Meba si Peddinghaus. Ce produse se regasesc in oferta companiei? Fierastraie Meba, foarfeci combinate Peddinghaus, masini de stantat hidraulice Peddinghaus, linii automate de deibtare – gaurire otel structural Peddinghaus, masini de debitat CNC cu plasma si oxigaz, masini de gaurit CNC pentru otel structural si multe alte produse menite sa va ajute sa desfasurati activitati in acest domeniu.

Ce avantaje aveti dumneavoastra alegand produsele firmei timisorene? In primul rand, toate produsele firmei vin insotite de certificate de garantie si o fisa tehnica prin intermediul carora aveti certitudinea faptului ca sunt utilaje de calitate. Odata puse in functie, utilajele si masinile marca Maschinenbau vor contribui decisiv la sporirea productivitatii si eficientei liniei de productie.

Societatea va ofera totodata consumabile pentru utilajele de acest tip: panze de fierastrau, emulsie racire si ungere, stante de diverse forme, matrite de diverse forme etc.

Echipa de specialisti a firmei Maschinenbau ofera clientilor service autorizat si servicii de mentenanta la cel mai inalt nivel profesional, atat pe perioada garantiei, cat si in perioada postgarantie.

Peddinghaus este un mare producator nemtesc ce furnizeaza intregii piete europene utilaje si linii automatizate in scopul prelucrarii metalelor. Fiind o firma cu traditie, compania nemteasca furnizeaza firmei Maschinenbau produse de calitate, foarte fiabile, in scopul de a oferii pietei romanesti noi solutii de prelucrare a metalelor.

Daca doriti sa executati lucrari industriale de prelucrare a metalelor, recomandarea specialistilor este sa alegeti masinile de gaurit CNC pentru otel structural marca Peddinghaus. Acestea au rolul de a strapunge placile de otel cu ajutorul unor burghie speciale.

Prin profesionalism, seriozitate, respect fata de clienti si promptitudinea cu care specialistii firmei raspund cererilor clientilor, Maschinenbau a reusit sa se mentina in elita firmelor de profil de pe plan national. Pretul utilajelor este foarte avantajos, investitia putand fi amortizata in maxim cateva luni de la achizitionarea echipamentului industrial.utilaj gaurire cnc otel

Asadar, daca aveti nevoie de masini de gaurit CNC pentru otel structural, firma Maschinenbau indeplineste toate criteriile pentru a fi alegerea perfecta.

Date de contact:

Denumirea firmei: Maschinenbau Timisoara;

Numar de telefon: 0356 451 500 sau 0771 593 677.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre draft survey accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=4191 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.