O masuta pentru fiecare copil de la Woodjoy

Woodjoy pentru fiecare copilIn ziua de azi o parte dintre copii au uitat ce inseamna a te juca cu adevarat, preferand jocurile de pe calculator. A petrece prea mult timp in fata calculatorului si incepand de la varste fragede, poate avea consecinte nefaste in viitorul mai mult sau mai putin indepartat al copilului. Parintii, din dorinta de a sti copilul fericit sau unii din lipsa de timp, isi lasa copilul sa petreaca multe ore la calculator, motivand ca acolo il stiu in siguranta, acasa si stiu ce face. Este adevarat ca parintii isi stiu odorul protejat, dar din dorinta lor de a-l feri de rau ii fac acestuia un mare deserviciu, lasandu-l acolo inchis in camera se se joace cu orele in fata calculatorului. Copilul simte nevoie sa iasa afara, sa se joaca cu cei de varsta lui, sa interactioneze cu ei, mai simplu spus: are nevoie sa isi faca prieteni.

Pe langa acestea, copilul are nevoie si de jocuri cu rol educational, care sa il pregateasca pentru scoala. Copilului ii trebuiesc expuse notiunile de limba romana sau cifrele de la matematica intr-un mod cat mai atractiv, care sa ii stimuleze imaginatia si dorinta de a sti si a invata cat mai multe, incepand de la o varsta frageda.

Wood joy masuta multifunctionalaDin acest motiv, firma Wood Joy cu sediul in orasul Targu Mures, comercializeaza produse pentru copii, toate confectionate din lemn, menite sa ii ajute in dezvoltarea lor psihomotorie si sociala si care sa le ocupe o mare parte din timpul lor liber. Inca de la inceputul activitatii, compania a incercat sa se implice in ajutarea persoanelor ce prezinta un handicap fizic sau psihic pentru a fi mult mai usor acceptati de catre societate.

Printre produsele comercializate se numara: diverse jocuri educationale pentru pregatirea scrisului, de exemplu, jucarii pentru educarea miscarii cum ar fi placa de echilibru cu maner care se foloseste de obicei in sedintele de kinetoterapie, jocuri pentru recreere, mobilier pentru spatii de joaca ca leagane sau balansoare, piese de mobilier din lemn precum scaunul multifunctional, scaunelul de gradinita sau masuta multifunctionala.

 Woodjoy masuta multifunctionalaMasuta multifunctionala este realizata din lemn masiv de fag si ofera copilului posibilitatea de a o utiliza atat ca masuta pe care sa deseneze sau sa scrie, cat si ca scaun cu doua inaltimi pentru sezut. De asemenea, ofera si posibilitatea de a se desfasura pe ea, ca suport, diverse piese de teatru cu papusi pentru copii. Placajul de fag al masutei multifunctionale este lacuit si vopsit cu o vopsea pe baza de apa, care nu prezinta toxicitate pentru cei din jur. Se poate vopsi in diverse culori vii si vesele, in felul acesta aducand o pata de culoare, lumina si veselie in spatiul in care este folosita. Masuta multifunctionala suporta o greutate maxima de 50 kg.

Woodjoy o lume pentru copiiMasuta multifunctionala are urmatoarele dimensiuni: L 50 cm x l 40 cm x h 40 cm si o greutate de aproximativ 4.4 kg. Deoarece masuta are ca material de baza lemnul, este foarte important ca temperatura mediului in care este folosita sa nu sufere variatii prea mari.

Pentru mai multe detalii despre produs va puteti adresa direct firmei la urmatoarea adresa: Aleea Vrancea nr.1, Targu Mures, tel.0265 333 063 / 0726 703 123  sau puteti accesa direct site-ul companiei: www.woodjoy.ro.

Poti sa citesti si alte articole doar printr-un singur click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.