Mecaprom: Grile perforate pentru seminee

Confortul casei dumneavoastra ar trebui sa fie principala preocupare atunci cand doriti amenajarea unei camere sau modernizarea imobilului. Avand in vedere ca iarna se aproprie cu pasi repezi, trebuie sa va asigurati ca dispuneti de toate mijloacele prin care sa puteti asigura o temperatura confortabila in timpul zilelor friguroase ce vor veni. Si la ce ne gandim atunci cand ne dorim o sursa de caldura optima? Desigur la costurile implicate, dar la fel de adevarat este ca prima imagine ce ne apare infatiseaza un semineu amenajat pe peretele sufrageriei, in fata caruia sa fie amenajat un spatiu de relaxare din care sa puteti urmarii flacarile alaturi de cei dragi. Dar cine nu si-ar dori asa ceva?

Din fericire, amenajarea unui semineu nu mai este doar un vis indepartat ce se poate realiza doar in filme sau in imaginatia noastra. In prezent investitiile necesare realizarii unui astfel de proiect sunt reduse si avantajoase, companiile de profil oferind solutii pentru orice buget. Dar, atunci cand alegeti sa instalati un semineu trebuie sa stiti ca trebuie sa asigurati si alte elemente ce sunt legate de buna functionare a acestuia si desigur ce pot garanta siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra. De aceea, in cele ce urmeaza o sa discutam despre grilele perforate penrtu seminee.

Aceste produse va sunt oferite de compania Mecaprom. Mecaprom isi are sediul in Nasaud, avand ca principala activitate fabricarea de produse metalice prin decupare, ambutisare, perforare si indoire. Compania detine echipamente performante si de ultima generatie, aceste echipamente incluzand: prese pneumatice, hidraulice si mecanice care acopera o gama de la 10 la 120 t, masini de samfrenat, masini de sudat in puncte, ghilotine mecanice, masini de ambalat in folie termocontractibila cu care se realizeaza operatiuni precum stantare, ambutisare, sudura sau lustruire. Mai mult, printre produsele comercializate de Mecaprom putem aminti: grile de decompresie perforate sau cu lamele pentru seminee, grile perforate de suflare, grile perforate reglabile cu clapeta, grile patrate, orizontale sau verticale de aerisire din metal, racorduri, mansoane de cuplare, coliere reglabile, bride reglabile.

Desigur in lista de mai sus se adauga si grile de decompresie perforate cu precadru pentru seminee. Aceste grile sunt extrem de importante pentru buna functionare a semineului dumneavoastra. In lipsa acestore caldura furnizata nu va fi optima, fumul poate patrunde in camera, iar investitia dumneavoastra nu va avea rezultatele scontate. In principiu, grilele perforate cu precadru sunt utilizate pentru decompresia aerului cald din incinta semineelor cu constructie inchisa; materialele ce intra in compozitia unor astfel de produse sunt alama sau otelul acoperit cu vopsea pulbere. Pentru realizarea precadrului este folosit otelul zincat iar pentru a fi usor de curatat si intetinut grilele sunt detasabile.

Mecaprom asigura doar produse de cea mai buna calitate, la standarde europene si la preturi mai mult decat avantajoase. Acelasi lucru se poate aplica si atunci cand vorbim despre grilele de decompresie perforate cu precadru pentru seminee. Acestea pot fi comandate in functie de fiecare semineu in parte, asadar, pentru a achizitiona produsul dorit contactati reprezentanii Mecaprom, care va pot ajuta in alegerea celor mai bune si ieftine solutii.

Mecaprom, date contact:

Adresa:
România, 425200 Năsăud, Str. Emil Isac, nr.2
Tel/fax: 00-40-263-361-777
Tel mobil: 00-40-743-106-376
e-mail: mecaprom@yahoo.co.uk

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.