Medicinetic – servicii stomatologice de calitate

Firma craioveana Mimplantologieedicinetic, infiintata in anul 2000 ofera clientilor sai servicii complete din domeniul medical: servicii de medicina generala, stomatologie si kinetoterapie. Firma craioveana devine astfel un aliat de incredere pentru clientii sai in lupta contra afectiunilor moderne. Serviciul de medicina sportiva al firmei Medicinetic este realizat de kinetoterapeuti specializati in tratarea afectiunilor de la nivelul sistemelor muscular si osos ale organismului. Kinetoterapia este stiinta ce studiaza miscarea corpului uman si care prin intermediul ei, lupta impotriva diferitelor tipuri de afectiuni.

Doamna Doctor Loreta Tohaneanu este fondatoarea acestei clinici particulare de kinetoterapie, stomatologie si medicina sportiva. Impreuna cu sotul dumneaei, Andrei Tohaneanu, au pus bazele unor clinici profesionisti de tratare a afectiunilor si de recuperare. Specialitatea doamnei Loreta Tohaneanu fiind stomatologia, dumneaei a deschis in anul 2004 cabinetul de stomatologic, oferind, pe baza vastei experiente si cunostintelor din acest domeniu, servicii stomatologice de foarte buna calitate.

In cele ce urmeaza vom discuta despre un anumit serviciu oferit de firma craioveana Medicinetic, si anume implantologia dentara.

Implantologia dentara este una dintre ramurile stomatologiei ce se ocupa cu rezolvarea problemelor legate de lipsa dintilor, prin introducerea unui implant dentar. Acesta din urma este format dintr-un surub din titan ce se introduce in gingie. Deasupra surubului din titan se va monta un bont protetic similar dintelui natural ce va fi acoperit dupa un timp de 4-6 luni cu o lucrare protetica estetica.

Pentru a efectua un implant dentar sunt necesari cativa pasi foarte importanti:

  • In prima faza se realizeaza partea de consultatie, in care doamna doctor Loreta Tohaneanu va stabili numarul de implanturi, tratamentul si tipul lucrarii pe care o va suporta pacientul;
  • Urmeaza o serie de analize medicale pentru ca pacientul sa nu fie alergic la vreunul dintre tratamente sau anestezice (analize de sange, radiografie etc);
  • Pasul trei este reprezentat de operatia propriu-zisa de implant, gingia se va cresta usor, pacientul fiind sub anestezie nu va simti absolut nimic, iar prin intermediul unui echipament special denumit Anyridge, se va purcede la inserarea surubului de titan pe gingie.
  • La cateva zile sau saptamani are loc un control post operator, iar dupa o perioada ce variaza de la pacient la pacient intre 4 si 6 luni se va reveni pentru a se monta formatorul gingival.
  • Ultima faza consta in realizarea coroanei dentare, puntei si a protezei dentare;
  • Dupa ce se termina si aceasta faza, se revine apoi pentru un control de definitizare a lucrarii stomatologice.

Interventia operatorie este complet nedureroasa, majoritatea pacientilor spunand faptul ca singurul lucru care-l simt pe perioada interventiei este un mic disconfort. Dupa ce efectul anestezicul trece, se simte un usor disconfort in zona in care s-a intervenit, insa acesta poate fi combatut usor cu antiinflamatorii sau cu analgezice.implantologie

Avantajele realizarii unui implant dentar sunt urmatoarele:

  • Nu se sacrifica integritatea dintilor vecini;
  • Permanenta si fiabilitate;
  • Din punct de vedere estetic, lucrarile pe implanturi sunt foarte asemanatoare cu dintii naturali;
  • Un astfel de implant dentar ajuta la pastrarea igienii orale;

Asadar in cazul in care aveti nevoie de un implant dentar pentru inlocuirea unui dinte trebuie sa stiti faptul ca firma craioveana Medicinetic realizeaza implanturi stomatologice personalizate , in functie de fiecare situatie, a fiecarui client, cu ajutorul tehnologiei Anyridge.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.