Miropa Arm – si vei fi in siguranta!

Stingatoare-presurizate-cu-spuma-Cc7xFPentru stingerea eficienta a incendiilor, Miropa Arm recomanda stingatoarele presurizate cu spuma mecanica. Aceste stingatoare sunt presurizate permanent, agentul propulsor utilizat fiind azotul, ce prezinta stabilitate la variatiile de temperatura si este ecologic. Agentul de stingere este spuma in acest caz. Stingatoarele sunt produse cu caracter special, avand ca scop siguranta. Utilizate corect, stingatoarele salveaza vieti si reduc considerabil daunele materiale care pot fi provocate de incendii. Instructiunile de punere in aplicare a stingatoarelor se regasesc inscriptionate pe eticheta fiecarui stingator si sunt prezentate in fisele tehnice care insotesc produsele la livrare. In functie de dimensiunile si de cantitatea de agent de stingere pe care o contin, stingatoarele de incendiu sunt impartite in stingatoare portabile si transportabile. Stingatoarele nu pot fi produse si introduse pe piata decat in conditiile certificarii in conformitate cu directivele europene de securitate. Corecta alegere si amplasare a stingatoarelor sunt de mare importanta pentru stingerea si limitarea incendiilor ce pot produce pagube imense. Stingatoarele au un principiu de functionare  bazat pe refularea produselor de stingere continute sub efectul unei presiuni interne, asigurata prin diverse procedee.

Stingatoarele pe baza de spuma au recipienti executati din otel sudat sau aluminiu si sunt protejate la interior. In plus, aceste stingatoare sunt echipate cu robineti din alama cu parghie de declansare, dotati cu supapa de siguranta, cu arc pentru autodeclansare si un inel de siguranta care are un sigiliu. Furtunul de evacuare este realizat din cauciuc cu intaritura textila stratificata, iar duza de spuma este din alama galvanizata, proiectata si executata in scopul de a obtine un grad de infoiere corespunzator, o lungime a jetului si un timp de descarcare optim. Manometrul utilizat este de tip EBUR, de inalta precizie. Stingatoarele pot fi de 6L sau de 9L sau transportabile de 60L. Acest tip de stingatoare se utilizeaza cu eficienta maxima in zone cu arii intinse si potential mare de risc de incendiu. Sunt usor de manevrat, chiar si de o singura persoana, iar jetul de spuma este puternic si performant, permitand rezultate optime in actiunea de stingere, chiar si de o persoana neexperimentata. Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. Gazul propulsor este un gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Pentru punerea in functiune a stingatoarelor, trage siguranta pentru a debloca manerul declansator al robinetului stingatorului, apoi trebuie indreptata duza sau capatul liber al furtunului stingatorului spre baza flacarii. Deschide robinetul stingatorului prin rotirea manerului si astfel se elibereaza agentul de stingere. Dirijeaza agentul de stingere stanga-dreapta si prin aceasta operatie agentul de stingere trebuie sa acopere intregul focar de incendiu.

Infiintata la Sebes, judetul Alba, societatea Miropa Arm ofera produse de calitate destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Compania comercializeaza stingatoare portabile, stingatoare transportabile, accesorii de prevenire si stingere a incendiilor, hidranti, picheti, costume de protectie si piese de schimb. Se pune accent pe calitatea produselor comercializate ceea ce atrage satisfacerea cerintelor si necesitatilor clientilor. Pentru mai multe informatii si detalii despre caracteristicile produselor, contacteaza reprezentantii companiei Miropa Arm. Protejeaza-ti viata si bunurile si cumpara stingatoarele presurizate cu spuma Miropa Arm.

Datele de contact ale firmei Miropa Arm

Adresa firmei: Str. Veche, nr. 18, Lancram, Sebes

Telefon: 0740 094 321

Email: miropaarmsrl@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.