Mobciuta sau eleganta usilor de interior

Mobciuta sau eleganta usilor de interiorCauti sa achizitionezi usi de interior din lemn stratificat si nu stii de unde? Firma Mobciuta din Oravita iti sta la dispozitie cu o gama larga si variata de usi de interior realizate din lemn stratificat. Aceste usi sunt de o deosebita calitate fapt rezultat din utilizarea unui lemn de calitate superioara pentru realizarea lor, dar si din mestesugul si priceperea angajatilor acestei firme.

Ce este lemnul stratificat?

Lemnul stratificat a aparut pentru a asigura stabilitate in timp produselor din lemn, dar si pentru realizarea de elemente unice din lemn ca tendinta moderna in amenajari si decorari. Aplicabilitatea lemnului stratificat nu are limite. Azi intalnesti elemente din lemn stratificat peste tot, in realizarea mobilierului, in domeniul constructiilor de masini unde se realizeaza bordul, pentru instrumente muzicale sau ca materie prima pentru constructii. Toate aceste domenii folosesc lemnul stratificat ca material, design si pentru calitatile lui superioare.

Obtinerea lemnului stratificat incepe cu taierea bustenilor in bucati de dimensiuni si grosimi diferite in functie de tipul de lemn stratificat ce urmeaza a se produce. Dupa ce a fost uscat si adus la o umiditate de aproximativ 8-12% continut de apa urmeaza finisarea reperelor ce vor forma structura de lemn stratificat. Elementele astfel obtinute se lipesc intre ele utilizand adezivi speciali pentru lemn, prin presare la rece sau la cald cu prese speciale si mentinerea lor asa un timp ce variaza in functie de tipul adezivului, temperatura mediului si esenta lemnului.

De ce usi din lemn stratificat?

Lemnul stratificat are proprietati superioare lemnului clasic datorita faptului ca este realizat din mai multe lamele de lemn lipite una peste cealalta. Incovoierea datorita umiditatii este foarte redusa deoarece fiecare lamela are propria incovoiere care o anuleaza pe cea vecina.

Avantajele usilor din lemn stratificat:

– lemnul stratificat este sigur, durabil si rezistent in timp;

– lemnul stratificat transformat corect in elemente de tamplarie nu creeaza problemele de incovoiere, strambare si nu mai lucreaza in timp;

– creeaza posibilitatea de personalizare a unei case, remarcandu-se fata de celelalte materiale de constructie utilizate in domeniul tamplariei prin eleganta, fibre estetice unice si culoare;

– lemnul stratificat rezista in mediul natural fara sa sufere schimbari majore ale proprietatilor fizico-chimice in timp;

– lemnul stratificat respira permanent, nu face condens pe profil;

– permite realizarea de forme, texturi si culori unice in domeniu tamplariei. Se pot obtine forme rotunde sub raza de 300 mm, ceea ce pe alte sisteme de tamplarie (pvc, aluminiu) este nerealizabil;

– usile din lemn stratificat se pot personaliza dupa placerea ta, libertatea de creare nu are limite;

– lemnul stratificat se poate intretine pe viata; daca vei folosi un kit de baza de reconditionare bazat pe ceruri de protectie aplicabile cu un simplu burete, poti proteja tamplaria fara a fi Mobciuta sau eleganta usilor de interior1nevoie de revopsire in timp;

– lemnul stratificat este ecologic 100%;

– nu se dilata, deci stabilitatea sistemelor este asigurata indiferent de anotimp. In tarile cu variatii ale temperaturi anuale mari s-a adoptat sistemul de tamplarie din lemn stratificat.

Cu ajutorul firmei Mobciuta din Oravita iti vei achizitiona cele mai frumoase si trainice usi. Calitatea deosebita de realizare si finisare iti vor aduce satisfactia unei alegeri bine facute. Firma Mobciuta iti “deschide usa” spre realizarea vislor tale.

Daca vrei sa ai parte de preturi excelente, cumpara si tu usi interior lemn stratificat Mobciuta. Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele Mobciuta, apeleaza numerele 0255-577-177, 0255-573.520 si 0723-686.908 sau trimite un email pe adresa office@mobciuta.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.