Mobteco, mobila visurilor tale la comanda!

In cele mai multe dintre cazuri, constructia apartamentului sau a casei in care locuiti nu va permite mobilarea acestor spatii cu ceea ce gasiti intr-un magazin de mobila obisnuit. De aceea, solutia unui mobilier executat la comanda, dupa cerintele spatiului, pare a fi cea mai buna. Daca alegeti aceasta varianta, va puteţi implica direct in conceperea proiectului si puteti interveni pe parcursul procesului de fabricatie in asa fel incat sa obtineti mobila care sa se vina perfect pe gusturile si nevoile dumneavoastra. In descrierea de mai sus se potriveste perfect compania Mobteco din Bucuresti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADupa atata munca, bani si timp investite in locuinta dumneavoastra, fie ca aceasta e o casa sau un apartament, cu totii va doriti ca un spatiu in care veti locui o buna perioada din viata sa fie unul personalizat in care ideile si gusturile sa fie transpuse in forme, materiale si culori atent selectionate. Ei bine, in aceasta situatie mobilierul Mobteco efectuat la comanda este intotdeauna cea mai buna alegere.

Spre deosebire de mobila cumparata direct din magazin, care de multe ori fie este prea mare, prea mica, prea lata sau prea ingursta. mobilierul creat pe comanda este mereu cea mai buna solutie deoarece acesta se va potrivi mereu ca marime cu spatiul pe care il aveti. De asemenea, acesta va reflecta personalitatea si ideile dumneavoastra in ceea ce priveste functionalitatea, culorile si formele pe care le alegeti pentru a va defini mobilierul ideal.

Din aceasta gama extinsa de mobilier la comanda oferita de firma din capitala putem enumera: mobilier la comanda pentru bucatarie, mobilier la comanda pentru living, mobilier dining la comanda, mobilier pentru hol la comanda, mobilier dormitor la comanda, mobilier la comanda pentru camera copiilor, mobilier la comanda pentru spatiile publice: articolele de mobilier pentru spatii publice sunt dulapuri cu rafturi deschise, de unde clientii isi pot alege produsele dorite.

Toate aceste piese de mobilier sunt realizate astfel incat sa poata satisface cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste stilul, compartimentarea spatiului,  dimensiunile, culoarea, textura ori modelul. Apropo de culori, gama pusa la dispozitie de companie, de finisaje si de accesorii ofera posibilitati multiple cu privire la modul in care acestea sunt combinate, amprenta personala fiind cea care va da spatiului dumneavoastra un plus de valoare.

Asadar, daca veti apela la mobilarea la comanda printr-o firma cu experienta, asa cum este Mobteco, veti putea sa va incadrati intr-un buget fix, iar spatiul va fi perfect exploatat. O astfel de firma va poate arata un portofoliu de lucrari deja realizate. Asa va veti da seama daca stilul de lucru al firmei va poate satisface pretentiile. Pentru ca fiecare proiect realizat este atent lucrat, reprezentand o adevarata provocare pentru echipa de specialisti Mobteco, ceea ce va rezulta in final va fi ceva ce nu va va dezamagi.

 

Date de contact:

Strada Dolomitului, nr. 27, sector 1, Bucuresti

Mail:  office@mobteco.ro

Website: www.mobteco.ro

Telefon: 021 220 04 25

Fax: 021 220 04 24

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.