Mobteco – mobilierul pe care il doresti!

Vrei sa achizitionezi mobila de ultima generatie? Vrei o mobila cu materiale de calitate si forme atipice? Ai un spatiu ingust in care nu poti pune o mobila standard? Deschizi propria ta afacere si ai nevoie de un mobilier de birou sau pentru spatii publice? Atunci, trebuie sa soliciti sprijinul si consultanta echipei de specialisti Mobteco care vor fi alaturi de tine pas cu pas din momentul proiectarii mobilei pe care o doresti pana in momentul in care aceasta va fi asezata in casa ta. Compania Mobteco executa mobila de cea mai buna calitate cu finisaje exceptionale, cu materiale de calitate superioara si elemente de feronerie atent selectionate. Mobila executata de Mobteco este unica si designul este proiectat cu grija pentru client.

mobilier-baie-mobtecoCompania Mobteco utilizeaza tehnologie avansata si detine o echipa de specialisti experimentati dedicati deservirii clientilor. Mobila pe care o doresti se obtine in urma colaborarii intre arhitectii colaboratori si compania Mobteco. Firma ofera mobilier cu o multitudine de posibilitati de amenajare, un design, o cromatica variata combinate cu utilitatea si compartimentarea adecvata a personalitatii fiecarui client. Firma ofera mobilier pentru fiecare spatiu din casa, fie ca este vorba de camera, baie, bucatarie, hol sau dressing, dar ofera si mobilier de birou: birouri manageriale, operationale, sali de conferinta, receptii si mobilier pentru spatii publice. Mobilierul de birou este important sa fie functional si sa confere o atmosfera primitoare pentru a incuraja deschiderea, comunicarea, acesta reprezentand primul contact al clientului cu compania. Mobteco nu creeaza doar scaunele si masa, dar amenajeaza intregul spatiu cat mai functional, pentru a descrie valorile organizationale si caracteristicile firmei.

Mobteco raspunde tuturor provocarilor, executand mobilierul de care ai nevoie indiferent pentru ce incapere il vei folosi. Compania realizeaza mobilier pentru magazine, farmacii, spatii comerciale si institutii publice imbinand simtul practic cu un design atractiv. Este important ca acest mobilier sa fie bine organizat, cu rafturi deschise pentru a fi la dispozitia clientilor, iar pentru clientii pretentiosi se pot utiliza rafturi din sticla unde se depoziteaza bunurile puse spre vanzare. Mobteco, prin intermediul echipei de specialisti te ajuta sa organizezi eficient spatiul indiferent de dimensiunile acestuia. Combinatiile arminoase sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi PAL-ul dublu melaminat de diferite grosimi si nuante diferite, MDF-ul vopsit mat sau lucios, MDF-ul infoliat, MDF-ul sau PAL-ul furniruit. Mesterii Mobteco obtin o armonie intre materiale, culori si functionalitate pentru a contura designul perfect spatiului tau public in care sa se simta confortabil fiecare client.

Pentru mai multe informatii, comenzi, imagini si preturi solicita asistenta si consultanta echipei de specialisti Mobteco care iti vor oferi mobilierul potrivit spatiului tau si personalitatii tale. Acestia vor crea mobilierul perfect imbinand ireprosabil utilul cu placutul. Ideile si visele tale vor prinde contur si vei avea mobilierul pe care il doresti acasa sau la birou, cu ajutorul profesionistilor firmei. Vei oferi spatiului tau o amprenta personala si un plus de valoare. Alege mobilierul la comanda Mobteco pentru lucrari de pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.