Monitoare refurbished la preturi promotionale oferite de Matrix IT

Ai un calculator performant dar monitorul nu iti permite sa vizualizezi filmele preferate la calitate HD? Iti doresti un monitor nou, performant, cu design modern dar bugetul nu iti permite achizitionarea acestuia? Atunci, Matrix IT vine cu solutia perfecta pentru rezolvarea problemei cu care te confrunti. Fie ca vechiul tau monitor s-a stricat si doresti sa il inlocuiesti cat mai rapid, sau ca esti in cautarea unui upgrade atunci cand vine vorba de monitorul calculatorului tau, Matrix IT iti ofera produse de cea mai buna calitate, la preturi mai mult decat avantajoase.

Monitoarele comercializate de Matrix IT sunt oferite in regim refurbished. Ce este refurbished? Nimic mai simplu; un monitor refurbished este un monitor mai vechi dar care este reconditionat si imbunatatit. Aceste monitoare sunt perfect functionale, ofera performante de top, avantajul cel mai mare fiind insa legat de pret. Nefiind noi, monitoarele refurbished, in ciuda faptului ca se prezinta ca un produs nou, sunt comercializate la preturi reduse substantial. Mai mult, produsele refurbished vin cu garantie proprie de 2 ani, timp in care vi se ofera service (in caz de probleme) gratuit sau chiar inlocuirea definitiva a monitorului in cazuri speciale.

Matrix IT este o companie ce isi desfasoara activitate in domeniul IT, firma oferind componente si echipamente IT refurbished si in regim de second hand. Specialistii Matrix IT reconditioneaza echipamentele IT asigurandu-se ca totul functioneaza impecabil, in unele cazuri aplicand si imbunatatiri pentru cresterea performantelor. Apoi, aceste produse sunt sigilate si date spre comercializare. Dupa cum am mentionat, dispozitivele au garantie de 2 ani si sunt perfect functionabile, precum cele noi aflate pe piata de profil. Singura diferenta este pretul, care in cazul de fata este unul mult mai avantajos.

Printre dispozitivele refurbished sau second hand oferite de Matrix IT amintim:monitoare, echipamente IT, imprimante, calculatoare, workstation, laptopuri si alte perfiferice sau componente IT. Monitoarele refurbished se adreseaza atat utilizarii in scop personal cat si in scop profesional, asadar, aceste produse pot fi achzitionate pentru accesorizarea scolilor, facultatiilor, birourilor, dar si pentru inlocuirea monitoarelor personale vechi ce nu se ridica la performatele din prezent.

Pentrun cei interesati in cumpararea unui astfel de monitor, Matrix IT vine in ajutorul dumneavoastra cu un magazin online. Prin intermediul acestui magazin puteti vizualiza lista dispozitivelor IT oferite, gama de modele disponibile dar si preturile si caractersticile fiecarui produs in parte. Tot prin intermediul paginii web oficiale puteti obtine si alte informatii referitoare la produsele distribuite in regim refurbished si seond hand. Pentru a efectua o comanda alegeti produsul dorit si completati formularul online pus la dispozitia dumneavoastra. Apoi, in urma trimiterii acestui formular, un reprezentant Matrix IT o sa va contacteze pentru confirmare si pentru stabilirea datelor de transport, livrare si plata. Componentele comandate vor fi livrate de o firma de specialitate rapid si in siguranta.

Matrix IT va ofera si consultata de specialitate sau ajutor in alegerea monitorului dorit in cazul in care nu aveti cunsotiinte de specialitate sau in cazul in care doriti opinia unor profesionisti. Pentru a contacta personalul Matrix IT, utilizati datele urmatoare.

Matrix IT, date de contact:

Adresa:
MATRIX COMPUTERS
Arad, Str. V. Goldis, Nr. 6, Ap. 2, Jud. Arad

Telefon:
0758.224.162

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.