Montaco Serv – liderul acoperisurilor rezistente !

Cauti tigle metalice de calitate, rezistente si estetice, cu care sa schimbi imaginea casei tale ?

Esti in cautarea celor mai bune echipe de meseriasi care sa-ti construiasca si monteze structura din lemn a acoperisului tau ?

Vrei cele mai bune solutii de asamblare a invelitorilor metalice, dar si montaj de calitate pentru tiglele metalice proaspat achizitionate ?

Compania Montaco Serv din Ploiesti iti poate fi de un real ajutor !Montaco Serv

Partener autorizat al liderului mondial in industria otelului, Arcelor Mittal, Montaco Serv iti pune la dispozitie o oferta bogata de tigle metalice, garaje, jgheaburi, piese de finisaj, dar si accesorii de etansare si ferestre de mansarda, toate la preturi fara concurenta.

Produsele comercializate de firma prahoveana sunt de calitate superioara, garantia acestora fiind data de concernul ARMAT, divizie a concernului Arcelor Mittal, cu care Montaco Serv este partenera.

Pentru clientii si partenerii de afaceri interesati, specialistii companiei sunt gata sa le ofere o mana de ajutor si la constructia si montarea structurilor din lemn destinate acoperisurilor, dar si in asamblarile invelitorilor metalice.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Montaco Serv are numai parteneri pe masura: Fakro – fabricant de ferestre de mansarda la nivel international, Gunnebo – liderul solutiilor de securitate la nivel mondial si Soudal – producator de marca in domeniul adezivilor, izolantilor si al materialelor pentru acoperisuri.

Optand pentru colaborarea cu Montaco Serv aveti garantia unor lucrari sigure si de durata in domeniul proiectelor civile, toate produsele aflate in oferta acestora corespunzand  normelor de certificare in managementul calitatii.

Specialistii Montaco Serv sunt mereu la dispozitia clientilor carora le ofera consultanta tehnica, sfaturi utile si o multitudine de modele si tipuri de tigle metalice pentru acoperisuri, ferestre pentru mansarda, accesorii, burlane si jgheaburi, produse de finisaj sau garaje metalice.

Montaco Serv 1Montaco Serv pune pret pe satisfacerea nevoilor si exigentelor clientilor sai, carora le comercializeaza doar produse atent selectionate, insotite de certificate de garantie si/sau declaratii de conformitate.

Tiglele metalice aflate in oferta firmei Montaco Serv sunt produse de compania Halny, din otel de inalta calitate, foarte rezistente si estetice in acelasi timp.

Disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si culori acestea vor satisface cu siguranta toate gusturile: maro castaniu, rosu rubiniu, rosu armat, maro cafeniu, maro, verde crom, albastrru, gri grafit sau negru special. Grosimea unei tigle este de 0,5 mm, greutatea de 5 kg/metru patrat, latimea utila fiind de 1115 mm, inaltimea totala de 43 mm.

Tiglele metalice Halny au un aspect estetic special, putand fi usor confundate cu tiglele clasice. Produsele au o durata mare de viata, se pot curata singure, excluzand astfel din start riscul formarii muschilor. Foarte rezistente in conditii extreme de temperatura, tiglele se etanseaza perfect, fiind ideale atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovarea acoperisurilor vechi.

Ideale in cazul acoperisurilor cu suprafete mari, tiglele metalice Halny va scutesc de costurile aferente consolidarii structurii de rezistenta a oricarei constructii, calitatea otelului din care sunt fabricate imprimandu-le marele avantaj al rezistentei. In plus, produsele sunt protejate anticoroziv prin aplicarea pe ambele fete al unui sistem multistrat, acoperirea finala bazata pe poliester avand capacitatea de a mentine o lunga durata de timp intensitatea culorii acestora.

Pentru clientii interesati, compania Montaco Serv le ofera si servicii de montare tigle metalice, calitatea lucrarilor executate in domeniu de echipele specializate fiind recunoscuta.Montaco Servs 2

Profesionistii Montaco Serv stabilesc impreuna cu beneficiarii solutia tehnica aleasa pentru montarea tiglelor metalice, in acelasi timp cu pozitia burlanelor pentru evacuarea apei.

Montajul se realizeaza pe structura de lemn, sipcile sunt asezate la 350 mm una de alta, pe suprafete cu inclinatie mai mare de 12 grade. Fixarea tiglelor se face cu ajutorul suruburilor autoperforante, vopsite in aceeasi culoare ca cea a tablei sau intr-o culoare apropiata, in situatia in care se opteaza pentru combinarea culorilor pentru acoperis. Pentru a elimina pierderile de material, echipele de lucru Montaco Serv va livreaza panourile de tigla metalica gata dimensionate, in functie de cerintele constructiei, pe stocul companie gasindu-se si accesoriile si elementele de tinichigerie aferente unui montaj de calitate.

Pentru acoperisuri durabile, rezistente si estetice, alege parteneriatul cu compania Montaco Serv !

Montaco Serv, liderul constructiilor pentru acoperisuri si invelitori metalice !

Contact :

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: str Elena Doamna, nr 44
Telefon: 0751 090 272

In momentul in care veti contacta compania, nu uitati sa mentionati faptul ca ati gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.