Montaco Serv – solutia economica si eficienta pentru parcarea masinii

Garajul esgaraj metalicte un spatiu destinat parcarii unui vehicul sau a mai multor vehicule. In anumite parti ale lumii, garajul este realizat in constructia casei, dar in Romania, marea majoritate a garajelor reprezinta structuri separate in care oamenii isi pot tine masina.

In Australia, spre exemplu, sunt foarte des intalnite garajele ce au doua locuri de parcare a masinilor, iar in ultima perioada de timp au aparut chiar si case cu garaje ce dispun de trei locuri pentru masini.

In Marea Britanie, casa tipica britanica este realizata avand in componenta sa un garaj pentru o singura masina. Datorita faptului ca masinile si-au modificat mult dimensiunile de-a lungul timpului, tot ce este posibil ca acestea sa nu mai fie adecvate pentru noile masini, fiind necesara in aceasta tara realizarea unor noi standarde de constructie a garajelor.

In Statele Unite Ale Americii sunt foarte populare garajele ale caror usi se deschid spre exterior, pe verticala, cu ajutorul unui mecanism electric. Adesea, deasupra acestor garaje se gaseste si o camera de locuit, ce poate fi inchiriata sau intrebuintata pentru diferite activitati, hobby-uri etc.

Garajul si-a mai pierdut din functionalitatea lui de baza, aceea de a parca masina inauntrul lui, oamenii incepand sa depoziteze tot felul de lucruri in interiorul lui, creand astfel un spatiu general de depozitare.

Firma ploiesteana Montaco Serv este specializata in realizarea de constructii din lemn si acoperitoare metalice. Materialele metalice sunt obtinute din colaborarea cu Arcelor Mital, firma ploiesteana fiind principalul colaborator al acestui colos industrial in zona Romaniei. Din gama diversificata de produse oferite clientilor enumeram urmatoarele: tigle metalice pentru acoperisuri, jgheaburi, burlane, produse de finisaj, ferestre pentru mansarda, accesorii si nu in ultimul rand garaje metalice.

In continuare va voi prezenta cateva dintre avantajele folosirii unui garaj metalic realizat de firma ploiesteana Montaco:

  • Costurile pentru realizarea unor astfel de garaje metalice sunt mult mai mici decat costurile pentru realizarea unor garaje din caramida, spre exemplu. Acest avantaj este oferit si datorita colaborarii cu colosul industrial Arcelor Mital;
  • Gama diversificata de stiluri si forme. Garajele metalice, datorita tehnologiei de ultima generatie de prelucrare a metalelor pot lua diferite forme, in ceea ce priveste acoperisul si pot dispune de cele mai aspectuoase finisaje si culori in functie de preferintele clientului. Garajele metalice se pot integra perfect in peisajul locuintei dumneavoastra putand imprumuta caracteristicile arhitecturale ale acesteia;
  • Durabilitatea si rezistenta sunt principalele caracteristici tehnice ale garajelor metalice. Acestea nu vor fi atacate de daunatori precum termitele, si tratate cum trebuie vor oferi si o protectie buna impotriva coroziunii. Durata de viata a unui astfel de garaj este foarte ridicata;
  • Datorita greutatii usoare a metalelor, constructia si asamblarea unui astfel de garaj metalic se realizeaza intr-un interval foarte scurt de timp;garaj metalic

Garajele metalice realizate de firma Montaco reprezinta o solutie foarte economica si eficienta pentru parcarea masinii dumneavoastra. Firma Montaco ofera garantie 10 ani pentru aceste tipuri de garaje metalice.

Dimensiunile garajelor metalice sunt urmatoarele: Lungimea = 5.65 m, latimea = 3.65 m, inaltimea = 2.65 m.

Puteti citi si alte articole interesante accesand urmatorul link: www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.