June 15, 2024
Casa si Gradina

Montaj copertine balcon – o decizie inteligenta pentru crearea unui spatiu intim si perfect protejat de caldura

  • septembrie 12, 2019
  • 3 min read
Montaj copertine balcon – o decizie inteligenta pentru crearea unui spatiu intim si perfect protejat de caldura

O solutie moderna pentru protectia solara, dar si pentru mentinerea echilibrului cromatic si decorativ este montarea de copertine balcon, care se vor incadra armonios cu exteriorul si cu balconul locuintei. Locuintele atragatoare si confortabile reprezinta visul tuturor, decorul si amenajarea fiind cele care genereaza aceste atribute vizate.

Asadar, mai ales cand locuiesti la bloc, este esential sa nu creezi discordanta cu exteriorul cladirii, dar sa optezi pentru solutia care iti confera intimitate si confort sporite – copertinele pentru balcon. Chiar si locuintele amenjate in cele mai noi cladiri limiteaza petrecerea timpului pe balcon, mai ales daca te numeri printre cei extrem de discreti.

Caracteristicile tehnice pentru gama de copertine balcon

Functia principala a acestor copertine este protectia solara, fiind completata mai apoi de asigurarea unui cadru intim, dorit de cele mai persoane. Pentru crearea acestor sisteme de protectie sunt utilizate materiale speciale, caracterizate de durabilitate, rezistenta crescuta la umiditate ridicata, depuneri diverse, precum praful si murdaria, facandu-le astfel potrivite pentru toate zonele tarii.

La alegere, poti solicita inclusiv serviciul de consultanta pentru a obtine cea mai buna solutie de umbrire, pentru incadrarea perfecta in spatiul amenajat – totul la un raport excelent pret-calitate.

Odata ce ai decis montajul acestora, dupa ce au fost fixate, te poti bucura de savurarea cafelei pe balcon, la aer curat, ferit de razele directe ale soarelui puternic.

Gama diversa de copertine balcon – care sunt preferintele tale in materie de culoare?

Pentru a te asigura de faptul ca montajul copertinei este optim, avand astfel siguranta utilizarii si certitudinea eficientei acestui element, este preferabil sa optezi pentru colaborarea cu o firma specializata. Cu cei de la GaviotaSimbac, singura grija nu va fi decat selectarea culorii – dar pentru care iti oferim si consultanta, daca simti ca este necesar.

Specialistii firmei te ajuta sa selectezi dimensiunile si modelul potrivit, culoarea fiind elementul final, care garanteaza ca efectul vizual va fi la inaltimea asteptarilor.

Aceste copertine balcon sunt destinate pentru a proteja de razele solare, in mod exclusiv, asigurand un cadru interior confortabil. Asadar, in timpul verii, vei putea sa petreci orele libere pe balconul locuintei, fara a mai fi nevoie sa te confrunti cu razele puternice si temperaturile ridicate, specifice tarii noastre, in perioada aceasta.

Copertinele sunt prevazute cu prindere pe balustrada balconului, creand un spatiu ferit de privirile curioase ale vecinilor, dar si de diminetile mai racoroase.

Copertine balcon – pentru cei care pretuiesc intimitatea si confortul in apartament

Fie ca locuiesti intr-un bloc construit demult sau un ansamblu rezidential aflat intr-o zona mai retrasa, protejarea intimitatii reprezinta un aspect pentru care nu trebuie sa faci compromisuri, solutia fiind una rapid de realizat.

Copertinele exterioare protejeaza si impotriva ploilor, reducand cantitatea de apa intrata in balcon, dovedindu-si inca o data utilitatea.

Designul este cel de-al treilea avantaj al acestor copertine, fiind nevoie doar sa selectezi o culoare care sa se asorteze cu cromatica blocului sau ansamblului in care locuiesti. Este recomandat sa selectezi mai multe culori pe care le preferi, urmand ca echipa GaviotaSimbac sa iti sugereze nuanta cea mai potrivita de culoarea generala a cladirii si elementelor de amenajare si decor din interiorul balconului, apartamentului.

Cerceteaza cu atentie si alege inteligent copertine balcon, comercializate si montate de profesionistii in domeniu – GaviotaSimbac!


DATE DE CONTACT

Telefon – 021 369 71 51

Mail – inforomania@gaviotasimbac.com 

Website – www.gaviotasimbac.ro

Adresa – Autostrada Bucuresti-Pitesti (km 23), Str. Ithaca, 400 – Bolintin Deal – Giurgiu 


1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.