Mopeka impex: Protejeaza-ti afacerea prin produse de curatenie industriala

mopekaAtunci cand detii o afacere in aria industriala este destul de greu sa gestionezi toate aspectele ce tin de buna functionare a acesteia. Mai mult, trebuie sa tii cont de normele de igiena precum si de celelalte norme impuse de autoritati, sau dictate de propriul simt intreprinzator. Si pentru a realiza cu succes aceste atributii trebuie sa angajezi personal calificat, care poate duce la indeplinire sarcinile atribuite fara probleme si intr-un timp cat mai scurt. Mopeka Impex vine in ajutorul dumneavoastra oferind la preturi avantajoase produse de curatenie industriala.

Asadar, prin folosirea produselor de curatenie industriala comercializate de Mopeka Impex puteti fi siguri de igienizarea halei sau incintei in care isi desfasoara activitatea personalul dumneavoastra. Mopeka Impex este o fabrica de produse industriale infiintata in anul 1993, ceea ce inseamna ca experienta acumulata recomanda serviciile furnizate. Mai mult compania colaboreaza in mod frecvent cu renumite institute de cercetare pentru a se asigura ca produce si furnizeaza solutii de curatenie industriala de inalta calitate si de ultima generatie. Societatea are ca principal scop cercetarea, dezvoltarea, productia si comercializarea de emulgatori, detergenti industriali, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru diverse industrii, toate pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.

In afara produselor de curatenie destinate domeniului industrial, Mopeka Impex ofera si produse chimice specifice pentru utilizare casnica dar si detergenti creati in interiorul companiei, participand cu succes ca expozant la singurul targ din Romania, Cleaning Show – Romaero Baneasa, dedicat curateniei profesionale, industriale si domestice.

Trebuie sa stiti ca activitatea companiei se poate preta la dorintele si necesitatile dumneavoastra, in functie de posibilitati, firma putand produce si livra soluti de curatare industriala sau domestica la cerere si in urma unei discutii purtate in prealabil de reprezentantii celor doua entitati comerciale si industriale.

Mopeka Impex distribuie detergenti, sapunuri sampoane, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza de agenti activi de suprafata si nu numai, produse ce pot fi folosite in orice domeniu de activitate. In acelasi timp, gama de produse cuprinde agenti de curatare pentru grupurile sanitare, agenti de curatare pentru pardoseli, produse pentru spalarea geamurilor, etc. Prin alegerea de solutii calitative de curatenie puteti reduce costurile ulterioare si puteti ajuta la pastrarea si intretinerea mediului de lucru, a suprafetei unde va desfasurati activitatea, samd.

Pentru o afacere impecabila alegeti Mopeka Impex. Desigur pentru a lua legatura cu un reprezentant al companiei utilizati datele de contact din josul prezentului articol, sau intrati la site-ul oficial al fimei,  unde puteti lasa un mesaj prin care puteti solicita lista preturilor sau detalii suplimentare. Personalul calificat va sta la dispozitie oricand cu sfaturi si asistenta profesionala, precum si cu produse de curatenie industriala ce se pot aplica afacerii dumneavoastra. Dupa cum am specificat deja, in functie de preferinte sau de indicatii, personalul Mopeka Impex poate produce si comercializa produse de curatenie specifice, si doar pentru dumneavoastra. Daca doriti putem stabili un parteneriat de lunga durata care sa presupuna implicarea noastra ca si distribuitor de produse de curatenie destinate atat domeniului industrial cat si domeniului casnic, sau domenstic.

Mopeka impex, date de contact:

S.C. MOPEKA IMPEX® S.R.L.
TIMISOARA
MILOS CIRNEANSKI 43

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Email: office@mopeka.ro

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.