Mopeka Impex si spuma activa auto

Mopeka Impex este o societate cu traditie pe piata din Romania, fiind prezenta inca din anul 1993, si avand ca obiect de activitate comercializarea unor produse precum detergenti industriali, produse pentru uz casnic, etc, toate avand la baza agenti ecologici.

Unul din aspectele principale ce caracterizeaza personalul firmei il reprezinta preocuparea permanenta de crestere a performantelor  produselor fabricate.

Si pentru ca rezultatele obtinute sa fie cele mai bune, acestia au pus bazele unor colaborari cu institute de cercetare precum I.S.P. “Prof. Dr. Iuliu Moldovan” din Cluj Napoca si Centrul de Cercetare pentru Materiale Macromoleculare si Membrane din Bucuresti.

Activitatea firmei este desfasurata in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate din domeniu.

Spuma superactiva de la Mopeka are in compozitia sa agenti de suprafata de natura ionica sau anionica, la care au fost adaugati solventi organici.

Caracteristici tehnice:

  • Culoarea lichidului este brun-roscat;
  • Lichid vascos ce are un ph de 8-11;
  • Este un lichid limpede.

Alte tipuri de caracteristici:

  • Poate fi ambalat in diverse recipiente precum flacoane, butoaie, etc;
  • Prezinta o compatibilitate ridicata cu agentii de suprafata;
  • Solubilitate redusa;
  • Este indicat a se evita contactul cu pielea, recomandandu-se purtarea unor manusi atunci cand se efectueaza operatiuni de manipulare. Acestea din urma ar trebui realizate numai in spatii aerisite sau in aer liber;
  • Depozitarea se recomanda a se efectua la temperaturi ce oscileaza intre 5-25 de grade Celsius;
  • Transportul trebuie realizat doar cu mijloace acoperite;
  • Suprafata ce urmeaza a fi curatata cu aceasta spuma se va realiza cu o perie ce va fi introdusa in produs, unde se va lasa aproximativ 15 minute, iar mai apoi se va clati cu o cantitate considerabila de apa.

Spuma_superactivaSpuma activa auto este utilizata in operatiunile de curatare si degresare a oricarui tip de caroserie. Are o putere de curatare si spumare ridicata, si un nivel de curatare sporit. Murdariile, fie organice sau anorganice, sunt indepartate cu usurinta. Este un produs ecologic ce poate fi clatit foarte usor.

Mopeka Impex iti ofera cele mai inovatoare produse in materie de curatare si intretinere auto. In acest caz nu iti vei mai face griji in ceea ce priveste curatarea autovehiculului personal.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre companie sau doriti o colaborare, nu ezitati sa contactati reprezentantii acesteia in vederea obtinerii solutiei optime de care aveti nevoie.

Alte articole la fel de interesante si captivante mai poti citi si aici.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.