Murnic – Constructii hale productie si depozitare

Aveti nevoie de hale pentru Hala-cu-pod-rulant-6-3-t-1275-mp_1673302_1299186671depozitare sau productie si nu stiti la cine sa apelati pentru construirea unei astfel de structuri? Cautati o colaborare cu firma specializata in acest domeniu? Vreti sa beneficiati de tot respectul, seriozitatea si promptitudinea firmei cu care veti colabora pentru a ridica aceasta hala? Foarte simplu! Compania Murnic detine toate resursele necesare pentru a proiecta si executa hale, intr-un timp foarte scurt.

Cu ce se ocupa firma Murnic?

Avand o vasta experienta, specialistii firmei Murnic activeaza in domeniul serviciilor de inchiriere si vanzare utilaje grele. Pe langa aceste servicii, firma ploiesteana se implica activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Suprafetele halelor sunt de 2000 de metri patrati si sunt construite modern si conform normelor in vigoare de respectare a proiectului de constructie.

Din gama de produse pe care firma Murnic le inchiriaza enumeram urmatoarele utilaje grele: macarale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante, buldo excvavatoare si alte astfel de utilaje de constructii.

Fiind infiintata in anul 1991, firma ploiesteana a capatat imediat o stabilitate care i-a asigurat existenta pana in prezent, la acest lucru participand si conditiile de lucru favorabile dezvoltarii proprii si selectia atenta a personalului angajat. Dupa mai bine de 20 de ani de activitate pe piata romaneasca, firma se mandreste cu rezultatele obtinute in urma muncii depuse, dovada fiind lipsa accidentelor si reclamatiilor legate de utilajele sau serviciile oferite. Experienta, seriozitatea si dorinta de a se dezvolta continuu ii recomanda pe specialistii Murnic ca fiind un sprijin pentru acei clienti ce au nevoie de servicii de inchiriere utilaje grele, vanzare si constructie hale si alte servicii conexe acestor domenii principale.

Pentru societatile care au nevoie de spatii destinate productiei sau depozitarii, firma Murnic, din Ploiesti vine in intampinarea acestora oferind serviciile de proiectare si executie hale cu poduri rulante sau servicii de inchiriere a acestora.

Dorind sa isi extinda activitatea si catre domeniul constructiilor, firma Murnic se implica activ in acest domeniu, cu ajutorul personalului calificat si a tehnologiilor si echipamentelor de ultima generatie dumnealor reusind sa construiasca hale cu poduri rulante ce au suprafata de aproximativ 2000 de mp.

Aceste poduri rulante sunt foarte importante si utilizate, indeosebi, in domeniile in care este necesara ridicarea la nivel a diferitelor obiecte. Aceste poduri rulante pot sustine sarcini de pana la 50 tf, in functie de caracteristicile constitutive ale acestora si de destinatiile de utilizare.

In functie de nevoile dumneavoastra, podurile rulante instalate intr-o hala pot fi de mai multe tipuri: poduri cu unul sau mai multe mecanisme de ridicare, poduri cu una sau doua grinzi de rulare, poduri ce utilizeaza diverse forme ale curentului electric si poduri actionate manual.

Asadar, daca activati in domenii ce necesita amplasarea unei hale de productie sau depozitare, compGrinda-de-rulareania Murni va furnizeaza astfel de constructii, la preturi deosebit de avantajoase.

Date de contact:

Denumirea firmei: Murnic;

Numar de telefon: 0723 562 648.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.