Murnic – inchirieri macarale telescopice

Macaraua este un tmacaraip de utilaj echipat cu echipament de ridicare, franghii sau lanturi si scripeti, ce poate fi folosit atat pentru ridicarea materialelor, cat si pentru deplasarea lor pe orizontala. Aceasta este folosita pentru a ridica materiale grele si pentru a le transporta dintr-un loc in altul. Utilajul foloseste din plin principiul scripetilor, principiu de care beneficiaza numeroase activitati industriale. Macaralele sunt folosite de cele mai multe ori in industria transporturilor pentru a incarca si descarca containere foarte grele, in domeniul constructiilor pentru a facilita transportul materialelor, dar si in industrii producatoare de utilaje grele, unde sunt folosite pentru asamblarea pieselor.

Primele tipuri de macarale au fost inventate in Grecia Antica si erau “propulsate” de om sau de forta animala. Acestea erau folosite pentru constructia cladirilor inalte.

Mai tarziu, apar si macaralele mai mari, montate in porturile Evului Mediu pentru incarcarea si descarcarea navelor. Primele tipuri de macarale erau construite din lemn insa, odata cu dezvoltarea metalurgiei, fonta si otelurile au inlocuit materialul lemnos in realizarea acestora.

Multa vreme, macaralele erau actionate de puterea umana sau animala, abia in secolul 18 realizandu-se prima macara ce folosea motorul pe aburi pentru actionare. Acest motor a fost folosit pana in secolul 20, cand motoarele pe aburi au fost inlocuite de motoarele cu ardere interna (abia aparute la acea vreme), motoare electrice si sisteme hidraulice. Aceasta noua aditie la constructia macaralelor reda utilajelor un plus din punct de vedere al capacitatii de ridicare, dar si consum de energie mai mic si eliminarea riscurilor la care erau supusi oamenii in realizarea activitatii de ridicare sau mutare.

Infiintata in anul 1991, compania Murnic ofera clientilor sai servicii de inchiriere si vanzare de utilaje grele. Inchirierea utilajelor grele pe termen scurt si mediu este mult mai avantajoasa decat cumpararea lor, datorita faptului ca investitia achizitionarii unui astfel de utilaj se amortizeaza greu in timp, in orice domeniu de utilizare, iar costurile de reparatii pot da mari batai de cap oricarei firme de constructii. Asadar, daca aveti nevoie de o macara telescopica, puteti apela cu incredere la serviciul de inchirieri oferit de catre compania Murnic, beneficiind de toate aceste avantaje, la costuri avantajoase, mult mai mici in comparatie cu achizitionarea utilajului.

Firma ploiesteana se ocupa cu inchirierea macaralelor telescopice dar si cu inchirieri de autocamioane, automacarale, excavatoare, buldozere si alte utilaje grele.

Marcile de macarale telescopice oferite spre inchiriere sunt de renume international, printre care amintim: Krupp, Faun, Terex, Volvo, Daf, Liebherr etc. Indiferent daca aveti nevoie de aceasta macara pe un santier de constructii, pentru descarcarea sau incarcarea unor transporturi sau pentru asamblare, firma Murnic este solutia ideala! Beneficiati de preturi avantajoase de inchiriere, precum si de conditii de realizare a contractului simple si flexibile. macara

Costurile variaza in functie de durata inchirierii, durata minima fiind de 4 ore, maxim putand ajunge si la cateva saptamani sau chiar luni.

Prin profesionalism si seriozitate, firma Murnic devine partener de incredere pentru colaboratorii sai.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-zoombiz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.