Oprean – totul pentru masina ta

Ai nevoie de transporturi rapide si sigure, atat in tara cat si in strainatate? Vrei ca marfurile tale sa ajunga in cele mai sigure conditii si cat mai rapid in orice destinatie? Esti proprietarul unui autoturism de lux care are o defectiune si nu stii unde sa gasesti niste specialisti de incredere ? In toate aceste situatii, nu trebuie sa stai pe ganduri – alege serviciile oferite de compania Oprean din Sebes !op

Cu o experienta vasta pe piata auto din Romania, firma Oprean este cea care a reusit sa se detaseze de concurenta atat prin calitatea serviciilor oferite partenerilor de afaceri si clientilor, cat si prin costurile percepute, mult sub cele ale competitorilor.

Serviciile pe care compania Oprean ti le ofera sunt diversificate, printre ele numarandu-se si urmatoarele :

  • Transport de livrare interna
  • Transport dedicat/complet
  • Transport in sistem grupaj
  • Transport bazat pe contract/comanda, anual sau lunar
  • Depozitare

Compania dispune de un parc auto foarte mare, cu 85 de trailere speciale pentru transportul hainelor pe umerase, 65 de trailere pentru transportul marfurilor la temperaturi controlate, 10 prelate mega personalizate industriei auto, 28 de camioane road-train si 21 de camioane cu masa de 7,5 tone.

De asemenea, dezvoltarea continua a serviciilor puse la dispozitie, ca si profesionalismul personalului a facut ca portofoliul firmei sa creasca foarte mult in ultimii ani, incluzand nume mari, precum BOSCH, EINHELL, Barth & Co, Hugo Boss, Benetton ori H & M. Apeland la compania de transport international Oprean ai garantia unor servicii optime, realizate in timp util, pe orice relatie europeana. In plus, Oprean reuseste sa acopere si zona transporturilor marfurilor generale cat si pe cea a marfurilor la temperatura controlata in toate colturile Europei, ca Marea Britanie, Spania, Franta, Belgia, Olanda sau Germania.

Mai mult, un loc special in oferta companiei Oprean il ocupa service-ul autorizat pentru autoturismele marca Mercedes-Benz. Indiferent de problema pe care masina ta o are, apeland la serviciile firmei Oprean ai garantia calitatii lucrarilor, acestea fiind efectuate intr-un service modern, echipat cu utilaje si aparatura de ultima generatie.

Chiar daca ai de nevoie de lucrari de tinichigerie sau doar de simple reparatii electrice si mecanice, ori poate vrei sa iti vopsesti masina si sa ii dai un aspect nou, compania Oprean este cea mai buna alegere pentru tine !

Daca inca nu esti convins, trebuie sa mai tii cont si de faptul ca absolut toate aparatele si echipamentele aflate in dotarea service-ului, dar si piesele de schimb sunt aduse special din Germania, Oprean colaborand permanent cu specialistii firmei partenere. In plus, toate lucrarile realizate de catre specialistii Oprean sunt la standarde europene de calitate, cu garantia aferenta.op1

Nu mai ezita – nu iti lasa masina pe mana oricui, sperand ca problemele se vor rezolva in mod miraculos ! Apeleaza la adevaratii cunoscatori, care te vor ajuta si iti vor oferi cele mai avantajoase lucrari ! Alege reparatia in service-ul autorizat Mercedes-Benz al Oprean si nu vei regreta !

Contact :

Judet:Alba

Oras: Sebes

Adresa: Strada Depozitelor, numarul 2

0258 734 510 | 0742 153 127

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.