Optimus Plus – panouri publicitare pentru promovarea afacerii

Pentru ca o afacere pubsa aiba succes, aceasta are nevoie de o “reteta” bine pusa la punct. Unul din “ingredientele” de baza ale acestei retete este reprezentat de o promovare eficienta a afacerii, produselor sau serviciilor oferite de catre o companie.

Publicitatea este activitatea ce se ocupa cu promovarea prin intermediul unor mesaje. Scopul acestora este de a atrage potentiali clienti, precum si de a forma o imagine pozitiva in legatura cu produsul sau afacerea promovata.

Din punct de vedere istoric, publicitatea apare inca din anul 3000 i.Hr. In acea vreme, tipul de publicitate folosit se numea firma interioara si era de obicei un semn desenat intr-un mod atractiv pe peretele unei cladiri. Cele mai vechi semne au fost gasite in ruinele Babilonului, dar si in orasul Pompei.

500 de ani mai tarziu, egiptenii incep sa foloseasca alt mijloc de promovare prin gravarea pe stanci a unor mesaje in scopul informarii calatorilor cu privire la produsele si serviciile oferite.

In Roma Antica erau pictate pe pereti mesaje pentru promovarea jocurilor ce se desfasurau in arenele romane, dar si pentru produsele realizate de anumiti mestesugari.

“Strigatorii” din Evul Mediu reprezinta o alta forma de publicitate. Acestia erau angajati pentru a promova anumite idei sau produse prin viu grai. Odata cu inventia primei prese tipografice, apare si cea dintai forma de publicitate scrisa, mai precis in anul 1472. Aceasta era scrisa in limba engleza, si prezenta sub forma unor bucati de hartie distribuite manual.

Datorita dezvoltarii tehnologiei apar numeroase metode de publicitate, apogeul fiind atins de aparitia internetului, televiziunii si radioului. Pe langa toate acestea, se folosesc multe produse de marketing care, prin distribuire sau prin amplasarea corecta, promoveaza produse, servicii, brand-uri sau firme.

Firma Optimus Plus s-a infiintat in anul 1993 si activeaza in domeniul publicitatii. Sediul firmei se afla in Pitesti, judetul Arges. Datorita echipei de profesionisti de care dispune, firma pitesteana reuseste sa ofere servicii complete in ceea ce priveste acest domeniu: totemuri, volumetrice, panouri, casete luminoase, printuri digitale, copertine, tuburi cu neon, inscriptionari cu autocolant, display-uri led, termoformare, gravura computerizata si web design.

Panourile publicitare concepute de firma Optimus Plus sunt realizate pentru a capta atentia trecatorilor si pentru a crea o prima impresie buna intr-un interval de timp scurt. Acestea sunt realizate astfel incat mesajul sa poata fi citit intr-un timp foarte scurt. Continutul mesajului trebuie sa fie puternic si la obiect.

Firma pitesteana Optimus Plus executa panourile publicitare pe diferite cadre: metal, PVC sau tabla zincata. Acestea reprezinta o metoda foarte eficienta de publicitate, ele transmitand mesajul permanent.panou

Panourile publicitare se realizeaza pe aceste cadre in functie de cerintele si nevoile clientilor, dimensiunile fiind alese tot de catre viitorii beneficiari. Aspectul panoului este un element foarte important, probabil la fel de important ca mesajul transmis, asadar acesta trebuie executat intr-o maniera profesionista si serioasa, fapt posibil doar prin intermediul companiei Optimus Plus.

Puteti citi un articol interesant despre instalatiile sanitare accesand link–ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=2373

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.