June 15, 2024
Casa si Gradina

Panouri solare pentru o casa inteligenta, cu costuri reduse!

  • februarie 14, 2019
  • 2 min read
Panouri solare  pentru o casa inteligenta, cu costuri reduse!

Solutiile moderne pentru minimizarea consumului electric castiga tot mai mult teren pe piata romaneasca avand in vedere numeroasele avantaje pe care acestea le prezinta.

Ce ar trebui sa cunoasteti despre aceste panouri solare

Panourile solare sunt unele dintre aceste solutii, echipamentele respective avand rolul de a capta energia solara si de a o transforma in energie electrica. Energia solara, evident, este gratuita si regenerabila si nu polueaza ceea ce inseamna, implicit, costuri mici de exploatare, investitia amortizandu-se in cativa ani.

Panourile solare pot fi plane (formate din placi de cupru care capteaza energia solara) sau cu tuburi vidate (care capteaza energia solara), carcteristicile de functionare variind in functie de tip, precum si modul de captare a energiei si a eficacitatii in timp (insa diferentele nu sunt foarte mari). Acestea va vor furniza energie sigura, inepuizabila si gratuita, costurile initiale recuperandu-se rapid, dupa cum am mentionat si anterior.

Avantajele acestor panouri solare

Avantajele unor panouri solare sunt numeroase, dintre care amintim: fiabilitate, durata mare de viata, sunt necesare costuri mici pentru intretinere, sunt robuste, se bucura de o functionalitate optima, scade costurile administrarii locuintei etc.

Pentru a fi cat mai clar, panourile solare termice sunt utilizate pentru incalzirea apei menajere, asigurand necesarul de apa calda pe timp de vara, iar in anotimpul rece va asigura 80% din necesarul de apa calda.

Contactati echipa Ciupirom pentru comandarea unor panouri solare de calitate

Daca sunteti interesati sa achizitionati panouri solare pentru locuinta voastra sau pentru alte tipuri de spatii, va recomandam sa intrati in legatura cu specialistii companiei Ciupirom. Acestia va vor recomanda anumite variante de produse in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi. Asiguram consultanta de specialitate astfel incat voi sa luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste produsele si serviciile noastre.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.