Parchet masiv, una dintre cele mai calitative alegeri

parchet masiv

Sunt multe tipuri de parchet din care puteti alege in zilele noastre, insa parchetul masiv este una dintre cele mai calitative alegeri. Parctic putem spune ca acest tip de podea va fi mereu la moda, va fi mereu in topul alegerilor. Are un aspect deosebit, care se mentine vreme indelungata si care ofera o atmosfera unica in orice spatiu.

Un parchet masiv perfect pentru dormitor

Daca doriti de exemplu sa montati parchet in dormitor, sau dealtfel si in alte incaperi din casa, un parchet masiv poate fi exact ce aveti nevoie. Un bun izolator termic, acesta ofera oricarei incaperi o eleganta aparte. Poate fi regasit in fel si fel de modele si culori si este simplu de integrat in orice decor. pana si valoarea locuintei va creste o data cu montarea unui parchet masiv.

Un astfel de parchet va oferi senzatia de caldura, de intimitate si poate fi realizat din diverse esente. Intre cele mai comune sunt cele din stejar, bambus, nuc, cires si asa mai departe. Un astfel de parchet este extrem de durabil in timp, iar daca este intretinut periodic aspectul sau de nou va fi mentinut fara probleme.

Parchetul se poate rascheta si lacui, iar in urma acestor procese el va arata exact ca si nou, ca si cand ati fi montat un alt parchet de fapt in incapere.

Curatarea usoara a unui parchet masiv il face o alegere de top

Cand apelati la companii profesioniste in domeniu: www.bilavio.ro, veti regasi diverse modele de parchet masiv si nu numai. Acest tip de pardosea este simplu de curatat, nu retine praful si nici mucegaiul. Daca il stergeti cu mopul umezit va fi suficient pentru a-l mentine curat.

Puteti opta pentru un parchet masiv in dormitor dar si in alte incaperi, se va remarca nu doar prin estetic, ci si prin utilitatea sa. Un parchet din lemn masiv va avea o durata de viata de pana la 60 de ani chiar, deci va puteti imagina ca faceti o investitie pe termen lung cu el.

Pentru persoanele care de pilda sufera de unele alergii, sau au anumite probleme respiratorii, pentru persoanele care doresc un aspect elegant si usor de intretinut, acest tip de parchet disponibil in varii modele si culori este o alegere optim.

Durata recunoscuta de viata a parchetului masiv il face clar a fi mult preferat, iar in ceea ce priveste montarea, placutele pot fi aranjate si imbinate in fel si fel de combinatii, de structuri si de modele.

Pardoseala va fi racoroasa vara si calduroasa iarna, iar aspectul elegant va completa o functionalitate aparte: www.bilavio.ro. Dintre diversele tipuri de pardoseli disponibile, acesta este mereu o alegere buna, chiar daca initial poate pretul sau este mai ridicat. Investitia in parchetul masiv insa va creste valoarea oricarei locuinte, astfel ca pe termen lung veti avea mereu de castigat cu acest tip de pardosea. Optati pentru eleganta in modelul dorit, bucurati-va de multiplele avantaje oferite de acest tip de podea: www.bilavio.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.