Pentru meseriasul din tine alege sculele Atlas Copco de la Energo Star

Pentru meseriasul din tine alege sculele Atlas Copco de la Energo StarLucrezi in domeniul constructiilor, esti electrician sau ai pur si simplu nevoie de scule profesionale pentru propria locuinta, nu de alta, dar te pricepi destul de bine la mestesugarit si nu ai vrea sa dai banii afara din casa pe manopera realizata de alte persoane? In acest caz inseamna ca esti candidatul ideal pentru sculele Atlas Copco!

Nu ai mai auzit pana acum de sculele Atlas Copco? Acestea sunt scule care-ti furnizeaza solutii durabile in ceea ce priveste sporirea productivitatii in activitatile pe care doresti sa le intreprinzi. Toate produsele si serviciile Atlas Copco sunt inovatoare si apreciate de catre mesterii din intreaga lume.

Nu stii cine este Atlas Copco? Vorbim despre o companie care a fost fondata inca din anul 1873 in Suedia si isi are sediul central in capitala acesteia, Stockholm. Atlas Copco are reprezentanta in peste 170 de tari din toata lumea, iar in anul 2009 avea peste 30.000 de angajati. Dupa cate observi, aceasta companie este un adevarat “monstru”, care imbina traditia cu stiintele moderne pentru a-ti pune la dispozitie scule performante. Ce fel de scule? Atlas Copco! De unde le poti achizitiona? De la compania Energo Star din Sibiu, reprezentant Atlas Copco in Romania.

Informatii utile despre sculele Atlas Copco comercializate de catre Energo Star

Bine, bine iti spui tu, dar ce fel de scule iti poate pune la dispozitie Atlas Copco prin Energo Star? Nu o sa-ti vina sa crezi dar ai la dispozitie peste 3.000 de modele din care poti alege dupa nevoile si preferintele tale. Cu Atlas Copco te simti ca in Rai, in Raiul mesterilor de pretutindeni.

Poti sa alegi intre scule pneumatice, scule electrice portabile, scule de indepartare a diverselor materiale, cat si solutii de fixare si diferite accesorii de care are nevoie orice mester. Cu Atlas Copco si Energo Star ai intotdeauna de unde sa alegi! Si nu uita, sculele Atlas Copco prezinta un mare avantaj: cresc gradul de productivitate indiferent de domeniul in care sunt intrebuintate.

Pentru ce se folosesc sculele Atlas Copco?

– Pentru asamblarea manuala. Aici poti alege intre surubelnite, masini de insurubat, scule pulsative sau chei de impact. Acestea iti ofera un confort sporit in manevrare;

– Pentru asamblarea electrica. Toate sistemele au integrate functii de protectie impotriva erorilor de operare;

– Pentru o strangere corespunzatoare, aceasta operatiune fiind esentiala in activitatea pe care o desfasori;

– Pentru indepartarea materialelor;

– Pentru percutie (dale, ciocane de nituit, compactoare sau spargatoare de zgura);Pentru meseriasul din tine alege sculele Atlas Copco de la Energo Star1

– Pentru gaurit. Atlas Copco are solutii potrivite pentru tine, cu un design ergonomic a manerului, care nu te va lasa sa te ranesti;

– Gaurire si filetare, operatiuni efectuate cu ajutorul agregatelor automate care au un cost mic si iti reduc timpul investit in munca;

– Pentru instalatia de aer tehnic;

– Pentru mediile periculoase (motoarele pneumatice).

Palanele Atlas Copco, dar si carucioare de palane nu se supraincalzesc si se folosesc in medii periculoase.

Daca vrei sa ai parte de productivitate maxima, alege scule Atlas Copco Energo Star. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Energo Star? Suna la numerele 0269-213.987 si 0722-316.768 sau trimite un e-mail pe adresa office@energo-star.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.