Piantus Construct – spatii industriale

Constructii industrialeFirma Piantus Grup are sediul in orasul Craiova, fiind una dintre cele mai cunoscute firme de profil, mai exact in domeniul constructiilor. In portofoliul lor de opere se pot include constructii “la cheie” sau “la rosu” de case, vile, apartamente, pensiuni executate la standarde de calitate superiora, constructii de spatii industriale.

In afara de constructia de imobile, firma realizeaza o vasta gama de amenajari interioare si exterioare. In ceea ce priveste amenajarile interioare, personalul firmei executa atat modificari, placari cu rigips, finisaje precise, tavane false, cat si design, zugraveli, placari cu gresie si faianta, montare parchet. In cadrul amenajarilor exterioare, firma efectueaza servicii de pavare, construire terase sau alei cu pavele, gresie de exterior, dale din beton, piata naturala, ziduri decorative sau cu rol de sustinere, piscine.

Firma Piantus Construct este distribuitorul autorizat al marcii Dufa Deutek in Romania, producator renumit pe piata internationala de tencuieli decorative si vopsele lavabile.

Personalul firmei este format dintr-o echipa de profesionisti, gata in orice moment sa satisfaca si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor. Experienta acumulata de-a lungul timpului recomanda firma Piantus Construct pentru lucrari complexe, ce trebuiesc a fi realizate la standarde de calitate europeana. Scopul lor principal il reprezinta  satisfacerea clientilor in totalitate, deoarece un client multumit reprezinta cea mai buna, satisfacatoare si eficienta forma de publicitate.

Firma Piantus Construct realizeaza constructii de spatii industriale la preturi avantajoase si de o calitate ridicata. Firma activeaza in sectorul constructiilor, oferind cu ajutorul echipei de specialisti, o gama diversa de servicii. Printre acestea se numara constructiile de spatii industriale.

Piantus Construct CraiovaPentru a construi un spatiu industrial exista cateva etape care trebuie sa fie respectate. In prima faza, un arhitect realizeaza proiectarea, iar inginerul se ocupa de partea de rezistenta. Urmatoarea etapa consta in efectuarea unui studiu geologic de specialitate, urmata de saparea si turnarea fundatiei. Nu in ultimul rand, se monteaza scheletul metalic, care este confectionat in prealabil, in interiorul unui atelier specializat. Acoperisul si peretii se vor alege in functie de destinatia constructiei.

Spatiile industriale pe structura metalica pot avea urmatoarele destinatii:

 -productie;
– depozitare;
– service auto;
– logistica;
– prezentare;
– agro-zootehnice.

Piantus ConstructStructura metalica principala dicteaza in principiu tipul de constructie pentru o cladire cu structura metalica, precum si modul de inchidere al acesteia. Structura secundara este aceeasi in mai toate cazurile la toate modelele de cladiri pe structura metalica. Structura metalica principala sau de rezistenta se compune din stalpi, grinzi si contravantuiri sau portale, unde contravantuirea de la perete inveleste o cale de acces.

Stalpii se pot proiecta in mai multe variante, in functie de latimea constructiei, de inaltimea si de distanta existenta dintre stalpi. Grinzile sunt proiectate in mai multe variante: grinzi zabrelite din europrofile ori din table sudate.

Montarea contravanturilor se realizeaza in plan verical pentru pereti, pentru acoperis se realizeaza in plan orizontal, avand scopul de a mentine structura cat mai stabila. Panele de acoperis sunt parti componente ale structurii secundare a cladirii si sunt utilizate ca si suport de fixare pentru invelitoarea lui. Riglele pentru pereti fac parte, de asemenea, din structura secundara a cladirii si sunt utilizate ca si suport pentru invelitoarele peretilor.

Poti sa citesti si alte articole doar printr-un singur click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.