Pompe profesionale cu tocator de la Sonnek Engineering

Pompe profesionale cu tocator de la Sonnek EngineeringAi nevoie de o pompa submersibila cu tocator si nu stii de unde sa o achizitionezi? Nimic mai usor! Firma Sonnek Engineering din Sibiu iti pune la dispozitie astfel de pompe. Calitatea deosebita, dublata de un pret atractiv, le fac cele mai atractive si eficiente pompe submersibile cu tocator de pe piata.

Ce este pompa submersibila cu tocator?

In managementul apelor uzate, o pompa cu tocator reprezinta un dispozitiv cu utilizare pe un segment destul de bine definit. Pompa cu tocator se foloseste pentru deplasarea apei de canalizare, incarcata cu particule solide, inclusiv fecaloide, cu debite relativ mici de pana in 6 l/s, permitand realizarea unor inaltimi de pompare mari. Desigur, aceste conditii duc la folosirea unor conducte de diametre reduse, in ciuda faptului ca in domeniul apelor murdare se prefera diametre relativ mari ale conductelor.

Pompa cu tocator constructiv se aseamana cu o pompa submersibila de ape murdare, particularitatea ei provenind din faptul ca absorbtia este dotata cu un mecanism de maruntire prin forfecare. Materialul din care este construit acest mecanism, numit tocator sau macerator, poate fi fonta, otelul de scule, wolframul si unele aliaje. Desi construit din materiale rezistente, tocatorul poate suferi deformari daca intra in contact cu corpuri de duritate mare, ca de exemplu pietre sau metale.

Elementul activ al acestui mecanism este actionat direct de axul pompei, motoarele din dotare avand turatia de aproximativ 3000 rpm pentru a face eficienta tocarea. Ca si amplasare, acest element poate fi de tip extern sau intern, in functie de expunerea lui la gura de absorbtie.

Functia pompei cu tocator este de a evacua apa acumulata dintr-un spatiu rezervor prin maruntirea prealabila a corpurilor solide care de regula blocheaza turbinele pompelor. Tocmai apele de canalizare nu duc lipsa de resturi, ca de exemplu carpe, sfori, pungi sau orice ne putem sau nu ne putem imagina ca se arunca in vasul de toaleta.

Cea mai mare raspandire a unei pompe cu tocator exista in sectorul rezidential unde se inregistreaza debite mici ale apelor reziduale. Le gasim amplasate in fose septice sau in rezervoare mici, care preiau in mod direct apele de la WC, chiuveta sau dus. Fiind pompe cu tocator, ele nu necesita o prealabila decantare/filtrare a apelor incarcate.

Pompa cu tocator mai este folosita si in domeniul comercial sau industrial. Dezvoltarea automatizarilor din ziua de azi permit functionarea automata a pompelor de ape murdare, astfel se poate comanda cu ajutorul unor plutitoare sau senzori de nivel momentul pornirii si opririi acestor pompe.

Pompa cu tocator are un rol bine definit in domeniul pomparii apelor de canalizare, raspandirea ei crescand datorita fiabilitatii rezultate in tot sistemul, in final dovedindu-se reducatoare de costuri directe si indirecte.

In inchere iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele oferite de firma Sonnek Engineering din Sibiu. Aceasta firma este Pompe profesionale cu tocator de la Sonnek Engineering1este una dintre cele mai cunoscute societati din Romania ce comercializeaza pompe. Obiectivele firmei sunt consolidarea parteneriatelor cu clientii, iar specialistii firmei sibiene vin in intampinarea lor cu servicii de consiliere si service pentru pompe. Colaborarea ta cu firma Sonnek Engineering nu poate fi decat un succes.

Daca ai nevoie de pompe submersibile cu tocator, ia legatura cu firma Sonnek Engineering. Pentru contact, apeleaza numarul 0369-429.900 sau trimite un e-mail pe adresa office.ro@sonnek.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articole interesant despre foisoare gradina din lemn.

2 comments on “Pompe profesionale cu tocator de la Sonnek Engineering

 1. blanariu valentin

  Buna ziua,
  As dori o oferta de pret pentru o pompa cu tocator pentru apa uzata cu urmatoarele specificatii tehnice: Inaltimea de la fosa pana la canalizare 10m, distanta de la fosa la canalizare 75m. Va multumesc!

  • Oana Birgaoanu

   Buna ziua domnule Valentin. Pentru oferta de pret apeleaza numarul 0369-429.900 sau trimite un e-mail pe adresa office.ro@sonnek.com. In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
   Site-ul companiei este acesta: http://www.sonnek-pompe.ro/default.aspx?target=115186&l=7&

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.