Prefabet va paveaza gradina casei

Despre gradina se spune ca este ca si oglinda sufletului. O gradina vorbeste despre caracterul omului, despre esenta lui cea mai profunda. Si asta va doriti si dumneavoastra, ca gradina din curtea casei care va apartine, sa fie intocmai ca si dumneavoastra, sa va descrie cel mai bine si practic, sa fie cartea dumneavoastra de vizita in fata oaspetilor ce va calca pragul casei. Pentru acest lucru este nevoie de multa munca si de materiale de calitate, pentru ca gradina sa iasa asemenea sufletului dumneavoastra.

PrefabetCompania Prefabet va pune la dispozitie pentru amenajarea gradinii dumneavoastra, materiale excelente in ceea ce priveste calitatea, pentru ca gradina sa arate in final asa cum va doriti.

Cu ajutorul materialelor Prefabet, totul va deveni mult mai usor de realizat. Pavelele care sunt produse se vor armoniza la perfectie cu locuinta, cu garajul si mai ales cu verdeata gradinii si cu gardul acesteia, ilustrand in acest fel armonia pe care o cautati si in viata.

Pavelele pe care firma suceveana Prefabet le comercializeaza pot fi patrate, dreptunghiulare, sau de tip fagure. Pavelele presate si vibropresate se utilizeaza pentru constructia de pavaje astfel: la constructia trotuarelor stradale, a trotuarelor si a spatiilor din curtile locuintelor, realizarea de alei pietonale, la constructia aleilor din piete sau la cele ale teraselor comerciale, dar si la constructia de drumuri si strazi ce au un tranzit mediu si usor.
Pavelele ofera urmatoarele avantaje cand sunt folosite in constructii:

  • sunt ecologice, permit aerisirea solului si in plus asigura si un drenaj foarte eficient, pentru ca intre pavele exista niste interstitii;
  • au o aderenta crescuta, si o rezistenta la fel de mare, in special cand sunt supuse traficului intens si de mare uzura;
  • pe suprafata lor nu se formeaza nici o pelicula de apa;
  • pentru ca in compozitia lor se gasesc niste aditivi speciali, pavelele rezista la ingheturi si dezgheturi repetate si in plus reduc si umiditatea;
  • daca au loc interventii subterane in zona lor, acestea se pot desface, recupera si monta la loc cu usurinta, pentru ca au fost montate pe o suprafata dreapta de nisip;
  • ofera ochiului un aspect estetic placut, se pot asorta in orice mediu ambiental si se pot incadra la perfectie in orice stil arhitectural.

Prefabet paveleDimensiunile si culorile pavelelor pe care firma Prefabet vi le propune variaza, astfel ca puteti crea diverse modele orizontale, circulare sau diagonale prin combinarea lor. Veti putea realiza diverse combinatii pentru estetizarea gradinii dumneavoastre, pentru care veti fi invidiat de toata lumea.

Alegeti sa va modernizati gradina si curtea interioara a casei cu pavele de o calitate excelenta, de care nu veti fi dezamagit. Firma Prefabet reprezinta garantia unei lucrari de exceptie, care va dura si care isi va mentine calitatea pe o durata indelungata de timp.

Contact

Companie: Prefabet

Tara: Romania

Judet: Suceava

Localitate:  Liteni

Adresa: –

Telefon: 0230 535 961 | 0742 075 490 | 0754 055 584 | 0726 528 820

Fax: 0230 535 961

E-mail: info@prefabet.ro

In momentul in care veti contacta firma, va rugam sa mentionati faptul ca ati gasit-o pe zoom-biz.ro, pentru a beneficia de reduceri de pret!

Puteti sa cititi si alte articole doar cu un click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.