Prese transfer termic? Metalpro, alegerea profesionistilor!

b992ec138ac9159230aa07c333de3d17Vrei sa incepi o afacere in domeniul productiei publicitare, sau in domeniul produselor personalizate? Primul pas: achizitioneaza prese transfer termic. Practice si inovatoare, presele pentru transfer termic asigura rezultate impecabile, pe banda rulanta. Vorbim despre unul dintre cele mai in voga echipamente utilizate in acest domeniu. O singura presa termica poate personaliza zeci de obiecte, din cele mai variate materiale.

Salopete, tricouri, hanorace, steaguri, snururi de telefon si alte zeci de obiecte promotional si nu numai, pot fi ¨reinventate¨ cu ajutorul unor prese transfer termic. Daca vrei sa ai accesul la echipamente fiabile, cu design ultra-modern si utilizare simpla, consulta oferta Metalpro.

Specializata in domeniul productiei publicitare, Metalpro iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de prese transfer termic. Echipamentele incluse in oferta Metalpro conving prin usurinta in exploatare, greutatea redusa, temperatura constanta, diversitatea sistemelor de reglaj si afisaj, si nu in ultimul rand, prin pret. Presele pot fi achizitionate la preturi avantajoase, ideale oricaror bugete.

Metalpro iti propune nu unul, nu doua modele de prese transfer termic, ci mai multe variante din care poti sa alegi modelul perfect necesitatilor tale si profilului afacerii.

Prese transfer termic – Personalizarea obiectelor prin tehnologii de ultima ora

Cum poti transforma, spre exemplu, un tricou simplu, banal si deloc atractiv intr-un tricou cu totul nou, spectaculos prin mesaj sau culoare? Simplu: utilizeaza prese transfer termic. Procedeul este unul simplu si economic, insa ingenios prin rezultate.

Iata cum alegi o presa transfer termic

Temperatura, presiunea si timpul sunt cei trei parametri care determina calitatea imprimarii in faza transferului termic. De fapt, toate presele fac aceleasi lucruri: ofera caldura sub presiune, pentru un anumit timp. Cu o presa transfer termic poti personaliza tricouri, salopete, hanorace, steaguri, sepci (materiale textile), dar si obiecte din alte materiale, precum farfurii si cani, sau produse din carton si plastic. Diferenta consta in tehnologie.

Inainte de a achizitiona prese transfer termic, este important sa acorzi atentie performantelor aparatelor, dar si altor factori ce tin de: marime, tipul de actionare al preselor, greutate si modalitati de control/operare.

Presele din noua generatie au dimensiuni reduse, un interval mare de setare a temperaturii, display-uri pentru setarea temperaturii de lucru, senzor acustic si diferite comenzi prevazute pe maner.

Daca opezi pentru un astfel de echipament injumatatesti timpul de lucru si efortul depus in ceea ce priveste operarea propriu-zisa a echipamentului, salvezi spatiul de lucru si elimini pericolul unor arsuri accidentale. In plus, de bucuri de rezultate spectaculoase pentru o gama variata de materiale si obiecte.

De unde comanzi prese transfer termic?

Metalpro stie ce ai nevoie pentru afacerea ta! Mai exact, iti pune la dispozitie prese transfer termic in gama completa, la preturi competitive. Utilajele sunt moderne, testate si pregatite pentru a fi utilizate in conditii normale si cu rezultate excelente.

Te vor convinge tehnologiile de ultima ora incorporate si dimensiunile ergonomice dar si calitatea ireprosabila a prelucrarii detaliilor. Mai mult, utilajele permit pozitionarea cu mare precizie a lucrurilor pretentioase, obtinand astfel rezultate optime indiferent de particularitatile materialelor sau obiectelor de personalizat.

Pentru prese transfer termic este suficient sa accesezi www.presetermice.ro. Aici gasesti modele de la A la Z, in functie de necesitati si bugete.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.