Print Service Company – imprimante de calitate

Print-Service-imprimantaCand primele calculatoare si-au facut aparitia pe piata au aparut si imprimantele din dorinta omului ca informatiile sa fie pastrate si pe hartie, nu doar in cadrul unui suport electronic. La inceput, imprimanta avea un aspect inestetic, insa cu timpul a suferit modificari esentiale cu privire la design, dar si la nivelul modului si metodei de printare, al calitatii acesteia si al consumabilelor utilizate.

Imprimanta este parte din categoria perifericelor de iesire si se foloseste pentru a transpune datele pe care un calculator pe hartie, mai exact poze, articole, email-uri sau documente.

Tipuri de imprimante:

  • Imprimante laser care au o tehnologie destul de asemanatoare cu cea pe care copiatoarele o folosesc. Au in componenta un cilindru fotosensibil care odata incarcat electrostatic, duce la descarcarea tonerului pentru ca imaginea sa fie creata, ulterior acesta fiind transferata pe hartie. Permit o imprimare de calitate superioara si pot fi color sau alb-negru;
  • Imprimante matriceale sau cu ace, se mai numesc si imprimante de impact, imprimarea realizandu-se prin lovirea acelor de o banda, banda pe care se gaseste impregnat tusul. Se utilizeaza pentru a imprima documente de o calitate scazuta, cum ar fi facturile fiscale, fiind singurele folosite pentru a imprima pe hartii cu mai multe straturi;
  • Imprimante cu jet de cerneala sunt varianta cea mai accesibila din punct de vedere al costului. Imprimarea se realizeaza atat alb-negru cat si color, totul depinzand de cerneala care se utilizeaza.

Imprimanta widePrint Service Company se ocupa de comercializarea imprimantelor si a consumabilelor pentru acestea de tipul cernelurilor speciale, precum si a materialelor utilizate in procesul de productie publicitara. In categoria bannere, firma este asociata cu compania Superflex, iar in producerea autocolantelor colaboreaza cu firma Vivid, cerneala fiind furnizata de catre At Inks si Jetbest Eco Sky. Imprimantele sunt importate din China, de la compania producatoare Allwin.

Motto-ul firmei este “Traieste calitatea” si a aparut din dorinta de a oferi doar produse de calitate, acestea fiind mai intai de toate testate si comparate cu altele similare existente pe piata actuala, fiind introduse in portofoliul firmei numai daca standardul de calitate este unul in raport cu exigentele clientilor.

Print Service Company este si furnizor de imprimante wide format (format lat) Allwin E180Savand capete Konika. Alte caracteristici ale acestui model de imprimanta sunt: sistemul de uscare cu infrarosii si ventilatoare, sistemul de alimentare bulk cu cerneala la 1 l,  un sistem takeup, o rezolutie maxima de 2880 dpi, 3 heatere, utilizarea unei picaturi variabile pentru o calitate maxima, o latime maxima de printare de 1.8 m, viteza de 35 mp/h (4 pasi) si de 18 mp/h (8 pasi).

Allwin este producator de imprimante de talie mondiala, iar prin parteneriatul cu firma Print Service, produsele lor ajung pe piata romaneasca pentru a ridica nivelul calitativ al imprimantelor.

Print Service inseamna competivitate, seriozitate, eficienta, promptitudine si profesionalism. Calitatea primeaza inaintea  tuturor!

Poti sa citesti alte articole interesante doar printr-un singur click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.