Pro Confort, atunci cand ai nevoie de specialisti in instalatii!

Executie-instalatie-gazCel mai important lucru de care aveti nevoie atunci cand va construiti o casa este contactarea unei firme specializate si avizate in realizarea proiectelor de instalatii de gaz, instalatii termice, instalatii sanitare sau de reteaua de canalizare. O astfel de firma care isi propune sa vina in ajutorul dumneavoastra, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, cu servicii de proiectare si de executie ale acestor instalatii, este Pro Confort din Sibiu.

In ceea ce priveste instalatiile de gaze naturale, daca tocmai ati terminat de definitivat o lucrare majora si aveti nevoie de cineva care se se ocupe de realizarea unui proiect de instalatii de gaz, pentru montare si aprobare, Pro Confort Sibiu, este solutia ideala in aceasta situatie. Pe langa intocmirea proiectului, firma din centrul tarii se ocupa si de executarea lucrarii indiferent ca este vorba de persoana fizica sau juridica.

Proiectarea lucrarilor de gaze naturale se realizeaza de operatori economici autorizati A.N.R.E in colaborare cu beneficiarul lucrarii, ca urmare a obtinerii acordului de acces emis de operatorul local de distributie a gazelor naturale. Cei care se ocupa de proiectarea unei astfel de instalatii din cadrul firmei Pro Confort sunt autorizati A.N.R.E, deoarece numai acestia au dreptul de a proiecta o instalatie de gaz. Acordul de acces se obtine de catre reprezentantii Pro Confort in baza contractului de mandat prin care suntem acestia sunt imputerniciti sa va reprezinte in relatia cu distribuitorul / furnizorul de gaze naturale.

Pentru obtinerea acordului de acces sunt necesare urmatoarele acte:

Din postura de persoana fizica: cerere de racordare, contract de mandat, copie act de proprietate asupra imobilului vizat spre racordare la reteaua cu gaze naturale, copie act de identitate al proprietarului/proprietarilor imobilului, acord asociatie si acord investitori initiali ai conductei de gaze naturale.

Din postura de persoana juridica: cerere de racordare, contract de mandat, copie act de proprietate asupra imobilului vizat spre racordare la reteaua cu gaze naturale, copie act de identitate al proprietarului/proprietarilor imobilului si copie Certificat de Inmatriculare.

Proiectul instalatiei de utilizare a gazelor naturale se realizeaza de inginerii Pro Confort in colaborare stransa cu dumneavoastra, din postura de beneficiarul lucrarii. Astfel, veti alege traseul pe care va fi executata viitoarea instalatie de utilizare a gazelor. Traseul instalatiilor de utilizare trebuie sa respecte intocmai legislatia in vigoare si sa asigure functionarea in conditii optime de siguranta, atat pentru beneficiarul lucrarii cat si pentru persoanele din imprejurimi. De aceea, pentru fiecare realizare a proiectelor de gaze firma din Sibiu pune la dispozitia clientilor, ingineri specializati si autorizati ANRE pentru realizarea acestora.

Ulterior crearii proiectului, acesta trebuie inaintat catre furnizorul de gaz pentru avizarea si pentru punerea in opera, conform schitelor. Dupa ce proiectul este avizat si aprobat de furnizorul de gaze naturale, compania Pro Confort va incepe executarea lucrarilor, respectand termenele si conditiile inpuse de normativele in vigoare.

Datele de contact:

S.C. PROCONFORT S.R.L.

Adresa de contact: Selimbar, Al Petru Rares, nr. 4, Telefon: 0269/253838

Fax: 0269/253838

E-mail: proconfortsibiu@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.