Pro Confort – bransament gaze

Pro ConfortFirma Pro Confort a luat nastere in anul 2004 in orasul Sibiu, fiind formata la inceput doar din cativa angajati care se ocupau cu executia lucrarilor de profil. Ulterior, in urmatorii trei ani, firma a prosperat si a trecut la un nivel superior, fiind creata o echipa de proiectare care a intregit echipa firmei si a extins activitatea acesteia.

S-a nascut astfel o echipa de specialisti unita, puternica si dornica de a fi numarul unu in acest domeniu, domeniu de activitate in care trebuie sa fii profesionalist, orientat mereu catre client si catre executarea de lucrari de calitate prin intermediul carora sa se asigure clientilor, durabilitate si un confort sporit.

Motivatia echipei de specialisti a firmei Pro Confort vine din multumirea si satisfactia adusa clientilor sai. Misiunea lor se rezuma la serviciile de calitate pe care le ofera si care au rolul de a aduce satisfactie. Pentru ca acest lucru sa fie realizabil, angajatii se dedica zi de zi, ora de ora pentru ca lucrarile sa corespunda necesitatilor clientilor. Pro Confort doreste sa consolideze relatii profitabile care sa se bazeze pe incredere, respect, seriozitate, profesionalism si promptitudine.

Realizare-proiect-instalatiiCompania Pro Confort isi propune o abordare profesionista orientata  intotdeauna spre sporirea confortului clientului, iar valorile dupa care ei isi ghideaza activitatea sunt urmatoarele: integritate, eficienta, loialitate, solutii inovatoare si eficiente, competivitate, transparenta si o transformare permanenta, seriozitate si fair-play in relatiile profesionale.

Pro Confort ofera servicii de proiectare si de executie a instalatiilor de gaz, instalatiilor termice, sanitare, apa-canal si a sistemelor de distributie a gazelor naturale atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Echipa firmei vine in ajutorul clientilor pentru a usura stadiile premergatoare realizarii executiei, oferind urmatoarele servicii: proiectare de instalatii de gaz, instalatii termice, sanitare si apa-canal; proiectare de conducte si bransamente de gaze naturale, precum si executia acestora; executia de instalatii de utilizare a gazelor naturale si obtinerea autorizatiilor de constructie.

Serviciul de proiectare de bransamente ale gazelor naturale se executa pentru orice tip de constructie: blocuri, case, hale de productie, institutii, etc. Bransamentele de gaze reprezinta de fapt racordarile care se efectueaza la sistemul de distributie al gazelor naturale. Acestea se efectueaza dupa parcurgerea mai multor etape, prima dintre ele fiind obtinerea unui acord de acces si incheierea unui contract de racordare.

Proiectare bransamente gazeUrmatoarea etapa este cea a proiectarii propriu-zise a bransamentelor de gaze naturale si extinderilor, in care trebuie sa se urmareasca cu atentie conditiile de proiectare care sunt impuse de furnizorii de gaze naturale. Doar avand avizul furnizorului local de gaze se va putea executa apoi lucrarea.

Firma sibiana Pro Confort este autorizata A.N.R.E. si I.S.C.I.R. si detine numeroase autorizatii in domeniul instalatiilor de gaze naturale. Acest lucru  garanteaza calitatea proiectarii pe care echipa de specialisti a companiei le realizeaza,toate efectuate la cerinta si doleanta clientului.

Alege asadar calitatea, profesionalismul si eficienta serviciilor de bransament pe care firma sibiana Pro Confort ti le pune la dispozitie.

Poti sa citesti alte articole intersante, fascinante si captivante doar facand un singur click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.