Pro Confort, servicii de proiectare bransamente gaze pentru orice locuinta!

Proiectare-bransamente-gazeIn momentul in care aveti in plan o constructie, trebuie neaparat sa va ganditi si la serviciile adiacente acesteia precum sunt instalatiile. Fie ca vorbim de instalatii de gaz, instalatii termice, instalatii sanitare sau de reteaua de canalizare, pentru efectuarea acestor lucrari  este necesara proiectarea de catre un specialist autorizat si obtinerea tuturor actelor si certificatelor de aprobare necesare. O astfel de firma de profesionisti care isi propune sa vina in ajutorul dumneavoastra, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, este Pro Confort din Sibiu.

Firma din centrul tarii va ofera cele mai bune solutii pentru instalatii prin serviciul de proiectare bransamente gaze naturale. Bransamentele la retele trebuie proiectate si executate de firme autorizate. Firma Pro Confort intocmeste o documentatie si un deviz pentru intreaga lucrare (care cuprinde proiectarea, obtinerea autorizatiilor speciale si executia propriu-zisa). Aceasta documentatie este trimisa regiei responsabile care v-o prezinta dumneavoastra, impreuna cu factura aferenta costurilor totale. Doar in baza avizului furnizorului local va putea fi executata apoi lucrarea.

In conformitate cu prevederile legii in vigoare, proiectarea lucrarilor de gaze naturale se realizeaza de operatori economici autorizati A.N.R.E in colaborare cu beneficiarul lucrarii, ca urmare a obtinerii acordului de acces emis de operatorul local de distributie a gazelor naturale. Cei care se ocupa de proiectarea unei astfel de instalatii din cadrul firmei Pro Confort sunt autorizati A.N.R.E, deoarece numai acestia au dreptul de a proiecta o instalatie de gaz. Acordul de acces se obtine de catre reprezentantii Pro Confort in baza contractului de mandat prin care acestia sunt imputerniciti sa va reprezinte in relatia cu distribuitorul/furnizorul de gaze naturale.

Pentru obtinerea acordului de acces sunt necesare urmatoarele acte:

– cerere de racordare, contract de mandat, copie act de proprietate asupra imobilului vizat spre racordare la reteaua de gaze naturale, copie act de identitate al proprietarului/proprietarilor imobilului, acord asociatie si acord investitori initiali ai conductei de gaze naturale, daca sunteti persoane fizice;

– cerere de racordare, contract de mandat, copie act de proprietate asupra imobilului vizat spre racordare la reteaua cu gaze naturale, copie act de identitate al proprietarului/proprietarilor imobilului si copie Certificat de Inmatriculare, daca sunteti persoane juridice.

Nu in ultimul rand, proiectul de bransament la gazele naturale Pro Confort este realizat de specialistii firmei in stransa colaborare cu dumneavoastra, din postura de client. Impreuna veti alege traseul pe care va fi executata viitoarea instalatie de utilizare a gazelor. Traseul instalatiilor de utilizare trebuie sa respecte intocmai legislatia in vigoare si sa asigure functionarea in conditii optime de siguranta, atat pentru beneficiarul lucrarii cat si pentru persoanele din imprejurimi. De aceea, pentru fiecare proiect in parte firma din Sibiu pune la dispozitia clientilor ingineri specializati si autorizati ANRE pentru realizarea acestora.

Din gama serviciilor executate de Pro Confort, amintim si: instalatii termice, sanitare si apa-canal. Pentru executarea acestor proiecte, compania dispune de personal specializat si atestat ce poate indeplini in timp scurt si la tarife scazute orice solicitare primita din partea clientilor.

Datele de contact:

S.C. PROCONFORT S.R.L.

Adresa de contact: Selimbar, Al Petru Rares, nr. 4,

Telefon: 0269/253838

Fax: 0269/253838

E-mail: proconfortsibiu@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.