New Pro Tsr, un “spider” modern

New Pro Tsr,  un “spider” modern

Cauti un furnizor de plase sudate de cea mai buna calitate si nu stii la cine sa apelezi? Firma New Pro Tsr din Timisoara iti sta la dispozitie cu o gama larga de astfel de plase. Acestea pot fi folosite in constructii, in procesul de armare al betonului sau in alte domenii. Firma New Pro Tsr din Timisoara iti poate livra plase sudate zincate sau din inox.

Unele plase sudate sunt din otel beton, fiind elemente de armatura. Ele sunt dispuse pe doua directii perpendiculare sudate cu ajutorul arcului electric la locurile de incrucisare, confectionandu-se sub forma de panouri. Punctele de intersectie dintre barele de otel sunt denumite noduri.

Utilizarea generala a plaselor sudate din otel este armarea elementelor din beton armat. Aceste elemente pot fi plane sau curbe, ca de exemplu:

– Placi de panou si acoperis;
– Pereti;
– Pardoseli;
– Panouri prefabricate;
– Ziduri de sprijin;
– Rezervoare.

Plasele sudate cu toti parametrii tipizati pot fi de uz general si au un simbol G. Ele sunt destinate elementelor din beton armat monolit si elementelor prefabricate de serie mai redusa, putand fi cu ochiuri patrate sau dreptunghiulare.

Plasele sudate ce au ca simbol pe L sunt destinate in general elementelor prefabricate de serie foarte mare, precum si plase de legatura la diafragme monolite.
Cele cu notatia N sunt folosite cel mai adesea pentru elementele la care armarea se poate realiza cu aceleasi tipuri de plase.

Ce trebuie sa stii despre plasa sudata zincata

Exista doua metode de zincare:

– Metoda electrolitica – adica sedimentarea zincului pe suprafata sarmei din compusii de zinc prin electroliza si se obtine o acoperire fina;
– Zincare la cald – adica trecerea sarmei prin topitura de zinc, astfel se obtine o acoperire mai groasa.

Sunt doua metode de sudare a plasei zincate:

– Intai se aplica procedeul de zincare a sarmei, apoi sudarea;
– Intai se sudeaza plasa apoi urmeaza zincarea ei, acest procedeu se deosebeste de prima metoda prin faptul ca locurile de sudare sunt zincate.

La procurarea plasei sudate zincate vei vrea sa ai un produs care sa nu fie supus coroziunii un timp lung, iar acest lucru depinde de cantitatea de zinc de pe suprafata sarmei. Din acest motiv la procurarea plaselor metalice sudate trebuie sa afli care este cantitatea de zinc de pe suprafata acestor plase. Plasa sudata zincata cu continutul cel mai mic de zinc este si cea mai ieftina si totodata cea mai putin durabila.

Daca ai observat in locurile de sudare puncte intunecate, sa stii ca nu sunt defecte, plasa a fost sudata din sarma zincata. Daca in locurile de sudare nu exista pete negre, atunci plasa este New Pro Tsr,  un “spider” modern1zincata dupa sudare. Daca in locurile de sudare exista o mica ingrosare a stratului de zinc, aceasta inseamna ca ai in fata o plasa zincata dupa sudare prin metoda de zincare la cald. Pe tip de plasa cantitatea de zinc este de 100-130 g/m2 si poate sa te serveasca aproximativ 20-25 ani.

Firma New Pro Tsr din Timisoara este partenerul tau ideal pentru furnizarea de plase sudate. Cu ajutorul acestor plase iti vei putea realiza lucrarea ce va fi de cea mai buna calitate. Colaborarea ta cu firma timisoareana nu poate fi decat una reciproc avantajoasa si de lunga durata.

Daca vrei sa ai parte de calitate, cumpara si tu plase sudate New Pro Tsr. Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele New Pro Tsr, apeleaza numerele 0256-271.957 si 0745-636.822 sau trimite un e-mail pe adresa mihai.popovici@tsr.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.