Proconfort Sibiu – Pro-viziune, pro-valori, pro-calitate

Compania Proconfort din localitatea sibiana Selimbar va ofera cele mai bune servicii de proiectare si executie a instalatiilor de gaz, apa-canal, instalatii termice si instalatii sanitare.

Cu o experienta pe piata de profil din Romania de aproape 10 ani, firma a reusit sa se impuna prin proiectele de calitate pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

Personalul calificat al companiei Proconfort este bine pregatit in domeniu, el reusind sa execute lucrari de calitate superioara, in termenele stabilite de comun acord cu partenerii de afaceri.Proconfort

Motivatia echipei Proconfort consta si in multumirea adusa tuturor clientilor, serviciile oferite acestora fiind in conformitate cu standardele europene in domeniu.

Proconfort isi respecta intotdeauna partenerii de afaceri, cu care are doar relatii bazate pe respect, incredere si profesionalism.

Firma stie sa puna accentul pe ceea ce conteaza cu adevarat in relatiile cu clientii:

 • Seriozitate, calitate si profesionalism;
 • Competitivitatea serviciilor;
 • Fair-play in relatiile profesionale;
 • Solutii moderne si eficiente;
 • Transparenta si transformare continua;
 • Adaptabilitate;
 • Eficienta;
 • Incredere;
 • Loialitate;
 • Integritate.

Apeland la compania Proconfort aveti garantia ca veti beneficia de cele mai bune servicii de proiectare si executie, atat in domeniul instalatiilor termice, cat si in cel al instalatiilor de gaz, sanitare sau apa-canal.

In plus, personalul calificat al firmei va ofera si servicii de proiectare si executie a sistemelor de distributie a gazelor naturale, destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice.

Proiectele executate de Proconfort Sibiu sunt calitative si realizate la termen, preturile percepute fiind cele mai mici de pe piata.

Oferta Proconfort Sibiu este variata:

 • Proiectare instalatii de gaz, instalatii termice, sanitare si apa-canal;
 • Proiectare conducte si bransamente gaze naturale;
 • Obtinerea Autorizatiei de Constructie;
 • Executie conducte si bransamente gaze naturale;
 • Executie instalatii de utilizare gaze naturale.

proconfort 1Toate produsele si echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, firma avand colaboratori si furnizori de marca in domeniul materialelor si al tehnologiilor, ceea ce ii permite sa practice preturi destul de scazute, adaptate tuturor bugetelor.

Proconfort va ofera solutii complete de proiectare, montare, intretinere si service de calitate, specialistii firmei tinand cont de toate detaliile la realizarea unei lucrari.

Proiectarea instalatiilor termice este prioritara pentru compania Proconfort, specialistii acesteia fiind cei mai buni in domeniu. Si pentru ca isi respecta intotdeauna partenerii de afaceri, profesionistii Proconfort va garanteaza lucrari de cea mai buna calitate, realizate in functie de orientarea cladirilor pentru care se face incalzirea termica, de materialele din care acestea sunt construite, dar si de numarul incaperilor incluse.

Dupa analiza completa a spatiilor ce urmeaza sa fie incalzite, a volumelor, inaltimilor si diferentelor de temperatura din acestea, specialistii firmei Proconfort sunt in masura sa va indice cea mai avantajoasa varianta de incalzire, precizandu-va cu exactitate si locatia optima de amplasare a sistemului de incalzire termica.

Se acorda o atentie speciala tuturor detaliilor, de la numarul si tipul radiatoarelor, la felul tevilor ori al modelelor de robineti ce vor fi inclusi in instalatia termica a clientului.

Si daca nu doriti o instalatie termica de tip clasic, Proconfort va ofera solutii inedite si pentru incalzirea prin pardoseala, ori pentru cea cu energie solara.

Dumneavoastra trebuie doar sa decideti ceea ce va doriti, de restul se ocupa specialistii Proconfort!

Alege partenerul ideal de care ai nevoie, alege colaborarea cu Proconfort, liderul instalatiilor de calitate!

Citeste alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.