Protehnicus: Trape de fum, pentru siguranta dumneavoastra

Incendiile sunt poate cele mai nefericite evenimente ce se pot intampla, urmarile fiind de cele mai multe ori devastatoare. Chiar daca in prezent majoritatea cladirilor sau intreprinderilor sunt prevazute cu sisteme de atentionare si prevenire incendii, sunt situatii in care izbucnirea unui incendiu nu poate fi prevenita si atunci urmatoarea intrebare trebuie sa isi gaseasca un raspuns prompt: cum gestionam cel mai bine si eficient o situatie de risc? Pentru a restrange pagubele materiale si pentru a salva vietile celor aflati intr-o cladire in care a izbucnit un incendiu trebuie in primul rand sa aerisim cladirea iar mai apoi, daca incendiul nu se poate stinge prin intermediul aparaturii din dotare este necesara interventia pompierilor.

Dupa cum am precizat, aerisirea incintei pentru eliminarea fumului este esentiala. Aceasta aerisire, in cazul in care ne referim la spatii comerciale, industriale sau publice trebuie realizata prin orificiile destinate acestui tip de situatie de urgenta. Ne referim cu siguranta la trapele de fum ce sunt prevazute in aproape orice cladire, indiferent de marime, amplasare sau utilizare. In cazul in care doriti achizitionarea unor trape de fum adecvate, conforme cu normele de siguranta si protectie in viguare, cladirii dumneavoastra, atunci va recomandam serviciile companiei Protehnicus.

Protehnicus este o companie cu experienta care isi doreste sa asigure solutii tehnice integrale in domeniul industrial dar si in cel rezidential si sa devina un partener de incredere pentru fiecare dintre clientii sai. Printre produsele pe care Protehnicus vi le ofera se numara trapele pentru fum, luminatoarele, cupoletele de iluminat sau ventilatie, sisteme de securitate, automatizari pietonale sau auto dar si multe aletele.

Trapele de fum produse de Protehnicus pot fi utilizate pentru orice tip de constructie, fie ca vorbim despre hale industriale de mari dimensiuni, sau despre complexe alimentare, comerciale sau blocuri de birouri. Dupa cum le spune si numele, aceste trape vor asigura aerisirea rapida si necesara in cazul in care izbucneste un incendiu. Fiind amplasate in partea superioara a cladirilor trapele permit evacuarea gazelor fierbinti si admisia aerului proaspat in cel mai scurt timp posibil, timpul fiind un factor extrem de important atunci cand sanatatea dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra este in pericol.

Trapele pentru fum se impart in doua catgorii: voleti si ferestre. Ambele variante pot fi executate la dimensiuni mari oferind flexibilitate in proiectare deoarece grosimea geamului si a flansei de prindere sunt variabile. Acestea se livreaza in orice culoare dorita de client, dar se pot livra si nevopsite sau din aluminiu anodizat. Fiecare produs se va executa conform cu indicatiile primite din partea clientilor, astfel satisfacandu-se pana si cele mai complicate si complexe cereri.

Trapele de fum Protehnicus garanteaza eficienta in caz de incendiu dar si o aerisire propriu-zisa pentru ventilatia zilnica necesara si indicata a spatiului deservit. Calitatea ireprosabila a produselor este principala preocupare a companiei Protehnicus, asadar puteti fi siguri de investitia pe care o sa o realizati. Compania va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica de specialitate dar si cu ajutor pentru achizitionarea produselor care sa satisfaca cat mai bine cerintele si necesitatile dumneavoastra.

Protehnicus, contact

Romania, Galati, Str. Odobesti, nr. 1 bis
Tel./fax: +40 236 495 520
Mobil: +40 721 254 366
Mobil: +40 748 205 520

Email:
office@protehnicus.ro
protehnicus@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.