Psiho Consult – aliatul dumneavoastra in rezolvarea problemelor din cuplu sau familie

terapie de cupluTerapia de familie sau de cuplu este o ramura a psihoterapiei ce lucreaza fie cu membrii familiei, fie cu membrii cuplului. Obiectivul acestor tehnici psihoterapeutice este de a schimba sau imbunatati relationarea cu partenerul iubit (in cazul terapiei de cuplu) sau cu membrii familiei (in cazul terapiei de familie). Acest serviciu merge pe principiul ca indiferent daca problema este de cauza individuala sau colectiva, implicarea intregii familii sau ambilor parteneri dintr-un cuplu este spre beneficiul lor.

Numarul de sesiuni de terapie depinde de la caz la caz, dar acesta este cuprins intre 5 si 20 de sedinte. Pentru a nu se ajunge in instantele judecatoresti terapeutii de familie sau de cuplu incearca prin metode specifice sa ii ajute pe cei implicati in problema, iar rezultatele ajung pana intr-acolo incat relationarea sa se imbunatateasca semnificativ de mult, comparativ cu perioada anterior aparitiei problemelor.

Firma Psiho Consult DC, cu sediul in Bucuresti, este testata in realizarea testelor cu poligraful, consultanta psiholgica si psihoterapie. Serviciile firmei bucurestene sunt realizate din specialisti psihoterapeuti ce ofera clientilor urmatoarele tipuri de servicii: terapie de cuplu, terapie de familie, terapie individuala, evaluari in medicina muncii, testari poligraf, consultanta psihologica, avizari certificate de port arma, pentru paza, aplicatii in marketing si foarte multe alte aplicatii ce tin de domeniul psihoterapiei.

Contractele incheiate cu firma Psiho Consult asigura clientul de confidentialitate pe toata perioada contractului, cat si la incheierea acestuia. Consultarea unui psiholog tine de o anumita constientizare a unor probleme personale, o deficienta in relationarea cu ceilalti, dar se poate apela la astfel de servicii si pentru a ne cunoaste mai bine sau pentru a afla directii orientative in viata sau cariera.

Tarile vest europene si cele de peste ocean, mandateaza drept obligatoriu o consiliere familiala inainte de pronuntarea unui divort. Datorita faptului ca traim intr-o era a vitezei, unde factori ce induc stresul gasim la toti pasii, ajungem sa petrecem tot mai putin timp cu persoanele dragi si astfel apar asa numitele goluri dintre noi. Aceste goluri duc la niste conflicte monstru si asa se ajunge la divorturi ce puteai fi evitate in cazul in care s-ar fi apelat de terapia de cuplu. 5-10 sedinte de terapie de cuplu cu psihoterapeutii firmei bucurestene vor scoate tot ce e mai bun din relatia dumneavoastra si vor solutiona problemele ce altadata pareau de nesolutionat.terapie de cuplu

Se recomanda apelarea la terapia de familie in urmatoarele cazuri:

  • pentru familiile in care apar des scene de violenta verbala si psihica;
  • pentru familiile in care exista un membru adictiv sau cu o boala psihica;
  • pentru familiile in care copiii tind sa aibe un comportament deviant;
  • pentru familiile in care un membru este bolnav incurabil sau in faza terminala;
  • consilerea premaritala.

Acestea sunt doar cateva dintre cazurile in care s-ar recomanda serviciile de terapiei familiala, dar este important ca atunci cand constientizat ca exista intradevar o problema, de orice tip, sa apelati la terapia familiala oferita de specialisti firmei bucurestene Psiho Consult.

De pierdut nu aveti absolut nimic, de castigat, in schimb, aveti o familie, familia dumneavoastra!

Puteti citi un articol interesant despre tehnologia 4G accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=1814 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.