Puterea unui elevator pneumatic

elevator pneumatic

Orice unitate de service isi doreste sa ofere performanta intr-un timp cat mai scurt pentru a putea deservi cat mai bine clientii lor. Ei bine, asa cum orice tehnician service stie, uneori nu este necesara ridicarea masinii pe liftul auto, iar pentru interventii ca schimbarea rotilor, a discurilor de frana si nu numai, un elevator pneumatic este alegerea perfecta in aceste cazuri. Tomax Prest este producator cu recunoastere atat la nivel national cat si in spatiul European de echipamente de ridicare cum ar fi elevatoare si cricuri ce folosesc perne de aer comprimat. Activam inca din 1999 iar in cursul timpului am reusit nu numai sa crestem ca si firma, ci si evoluam, adaugand valoare ehipei noastre de experti si profesionisti in cursul acestor ani.

Va oferim un elevator pneumatic fiabil, puternic si accesibil

Puterea unui elevator pneumatic este suficient de mare pentru a ridica o masina fara nici o problema, sarcina maxima pe care o poate ridica fiind de 2500Kg. Pentru a descrie mai bine puterea pe care acest echipament o are, vom face o mica referinta asupra tehnologiei folosite pentru realizarea acestui elevator pneumatic si unde se mai intalneste aceasta.
Aerul comprimat, sau mai bine zis, echipamentele cu aer comprimat variaza de sisteme de ridicat, la unelte, prese si multe altele, iar pentru a putea exercita forta, aerul comprimat este directionat spre pistoane sau perne din cauciuc. Cele din urma sunt utilizate si in cazul modelului de elevator pneumatic pe care noi il producem. Am ales aceasta varianta deoarece pernele de aer comprimat permit o inaltime a echipamentului foarte mica atunci cand este in repaus (inaltimea minima). Daca am fi folosit pistoane pneumatice, structura ar fi fost mult mai inalta, facand mult mai dificila pozitionarea autoturismului pe rampa de ridicare.
Folosirea pernelor pneumatice este foarte variata, iar atunci cand vine vorba de incarcaturi de-a dreptul masive, cum ar fi case, structuri sau utilaje foarte mari, pernele pneumatice sunt alegerea perfecta datorita dimensiunilor reduse pe care acestea le au.

Presiunea de lucru a unui elevator pneumatic

Presiunea aerului pompat este foarte importanta, iar in cazul acestui elevator pneumatic valoarea maxima a presiunii de lucru este de 6bar, iar pentru a obtine aceasta presiune puteti folosi orice compresor de aer care poate oferi nivelul optim al presiunii de lucru. Spuneam ca aceasta tehnologie este folosita si pentru a ridica (in vederea plasarii a suportilor de transport) structuri mari. Firmele de transport special agabaritic (mega-movers cum sunt numiti acestia in SUA) folosesc o matrice creata din cricuri pneumatice plasate in puncte cheie si de rezistenta a cladirii sau a incarcaturii.
Asadar, avand in vedere aceste aspecte, putem spune ca un elevator pneumatic va poate oferi fiabilitatea perfecta de care aveti nevoie, iar garantia de 3 ani pe care noi o oferim este un mod suplimentar de a pune in evidenta gradul de fiabilitate. Pentru a afla mai multe despre produsele noastre, va asteptam pe siteul nostru www.elevator-cric.ro locul de unde puteti descarca de asemenea si brosurile tehnice ale produselor noastre. Va asteptam cu drag!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.