QRest – Aplicatie mobila inovatoare

Cum vi s-ar parea sa putQResteti comanda intr-un restaurant direct de pe telefonul mobil? Va imaginati ca in acest mod nu veti mai astepta minute in sir pentru a vi se prelua comanda si pentru a v-o aduce la masa? Acest lucru a devenit posibil datorita aplicatiei firmei Acqua Development, QRest.

Ce este QRest si cum poate fi folosita?

QRest este o aplicatie special creata pentru restaurante de compania Acqua Development, aplicatie ce ruleaza pe iPhone si Android. Cu ajutorul acestei aplicatii pot beneficia atat clientul, cat si restaurantul in sine. Un aspect important al acestei aplicatii este reprezentat de faptul ca inscrierea in aceasta retea a magazinelor QRest, dar si procurarea aplicatiei, atat de client, cat si de restaurant, este in totalitate gratuita.

Aplicatia QRest o puteti descarca, dumneavoastra ca si client, din App Store sau de pe portalul Play dezvoltat de Google. Activarea aplicatiei se face prin scanarea codului QR de la masa la care te-ai asezat. Avantajul enorm de care veti beneficia este faptul ca nu veti mai astepta chelnerul pentru a prelua comanda, dumneavoastra putand intra imediat in contact cu meniul digital al restaurantului, pe telefonul mobil. Aici veti putea vedea descrierea preparatelor, poze, iar comanda se realizeaza asemanator cu magazinele online. Vedeti preparatul pe care il doriti, il adaugati in cosul virtual, iar in cel mai scurt timp cu putinta, un chelner va veni si va va aduce comanda dumneavoastra.

In plus fata de asta, puteti impartasi cu prietenii preparatele si bauturile, pentru a da de veste si altora despre experienta pe care o aveti.

Pentru restaurante s-a dovedit faptul ca aplicatia QRest sporeste calitatea si eficienta serviciilor oferite clientilor. Meniurile digitale ce contin imagini si detalii pot fi personalizate in functie de preferintele reprezentantilor restaurantului. In acest sens puteti adauga si promotii si reduceri in meniu, astfel atragand clientii spre preparatele cele mai bune. Alt aspect foarte important de care vor beneficia chelnerii este faptul ca acestia vor avea mai mult timp pentru a servi eficient toti clientii.

Aplicatia QRest  functioneaza foarte simplu, putand fi accesata si comandata de oricine. Clientul cand intra in restaurant se va aseza la o masa unde vede codul QR. Aici el va scana codul, apoi va alege ceea ce doreste din meniul deschis. In acest punct, comanda va fi livrata imediat catre un chelner care va aduce clientilor comanda dorita. Atat timp cat produsele sunt in cos, clientul se poate razgandi asupra lor, schimbandu-le sau adaugand alte preparate si bauturi. Oricat de aglomerat, zgomotos si agitat ar fi un restaurant, cu ajutorul acestei aplicatii invotoare, restaurantul se va “aerisi”, fluxul de comenzi fiind mult mai rapid si mai eficient. O comanda realizata intr-un timp scurt inseamna multumirea clientilor, fiind ceea ce proprietarii de restaurante doresc. Daca clientul este multumit de servire, acesta il va recomanda si prietenilor lui, astfel restaurantul se va dovedi unul de top.

Acqua Development, dezvoltatorii acestei aplicatii, au reusit prin profesionalism si seriozitate sa ajunga in topul firmelor de profil din Romania.

Date de contact:QRest

Denumire: Acqua Development;

Telefon: 0722 414 444;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.