QRest de la Acqua Development, meniul din smartphone

În urmă cu 20 de ani ne miram cu toții când vedeam un telefon mobil, considerat pe atunci un accesoriu de lux. Mirarea noastră a crescut în momentul în care acest telefon putea să fie folosit și pe post de cameră foto, pentru ca mai apoi să fim și mai uimiți când clasicul telefon de odinioară putea să și filmeze. Astăzi, la distanță relativ redusă față de acei ani, telefonul și-a pierdut mult din însușirile primare. Când cumpărăm un telefon nu ne mai gândim la originara sa întrebuințare, ci la caracteristici precum: rezoluție imagine, procesor, memorie de lucru, memorie de stocare, sistem de operare și multe altele de acest gen. Cu alte cuvinte, denumirea de ”telefon” din nume a devenit un lucru cu nuanțe simbolice, instrumentul acesta fiind mult mai mult decât un telefon. Cu el putem vorbi, fotografia, filma, naviga pe net, cumpăra fel și fel de produse de pe net, depuneri bancare și multe multe altele.

 Mai nou, acest instrument ne poate aduce și de mâncare printr-un simplu touch sau click, depinde de natura lui. Prin aplicația QRest, oferită de firma Acqua Development, putem transforma meniul palpabil dintr-un restaurant, într-un joc pe telefon, însă un joc cu finalizare în realitate.

 Aplicația QRest reprezintă sistemul prin intermediul căruia dumneavoastră, din postura de client puteți comanda direct de pe telefonul mobil tot ceea ce doriți într-un restaurant, de la mâncare până la băutură. Pentru a intra în posesia ei este obligatoriu să dețineți un iPhone sau un Android și să o downloadați din Apple Store sau Google Play. Imediat după ce o aveți în smartphone următorul pas este sa scanați codul QR de la masa în cadrul căreia v-ați așezat. Odată efectuată aceasta operațiune, pe lângă faptul ca puteți comanda și în lipsa unui chelner, aveți acces la meniul restaurantului, lista preparatelor recomandate în ziua respectivă, lista băuturilor, și multe alte informații. Nu-i așa că sună excelent? Nu de puține ori ați mers la restaurant și ați așteptat ore în șir până când să fiți văzuți de un membru al staff-ului. Sau, poate și mai des, ați nimerit ca restaurantul să nu aibă în meniu exact preparatul dumneavoastră favorit.

 În afară de acest serviciu QRest, extrem de util pentru restaurante și clienții lor, compania Acqua Development este una dintre cele mai importante distribuitoare de soft-uri pentru turism din România. De ani buni încoace compania ajută agențiile de turism să interacționeze mai bine cu furnizorii lor prin încercarea de a computeriza acest domeniu. În acest sens, ei au scos pe piață programele Q Travel Online, Q Travel Backoffice și Q Travel Inventory. Acestea din urmă sunt au la bază tehnologia Microsoft, ceea ce le face foarte stabile, și în plus acest lucru permite analiștilor să fie mereu la curent cu toate dezvoltările software de ultima oră.

 Datele de contact ale companiei:

 Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti, 040502, Romania

  • Contact comercial: +40.21.589.76.80
  • Email: office (-at-) qrest.co.uk

 În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.