Quick Trad – traduceri legalizate

Odata cu apatraduceri legalizateritia limbajului a fost necesara si aparitia traducerilor. Initial, in urma cu mii de ani, traducerile se numeau interpretari. Civilizatiile vechi foloseau aceste interpretari din nevoia de comunicare cu indivizi ce aveau sisteme lingvistice diferite.

In prezent, traducerile sunt absolut necesare pentru realizarea interactiunilor dintre natiuni. Fie ca vorbim de afaceri, texte religioase sau despre simple traduceri pentru uz personal, aceasta procedura este realizata de persoane ce cunosc foarte bine limbile din sau in care se doreste traducerea textului in cauza.

Este foarte important la o traducere sa se respecte atat mesajul textului de tradus, cat si calitatile acestuia. Operele literare, spre exemplu, pot fi traduse respectandu-se integral doar mesajul textului, deoarece acest tip de text lasa loc de interpretari, pe cand un text religios nu va putea fi tradus respectandu-se doar mesajul, ci fiind nevoie si de respectarea calitatilor mesajului, deoarece in acest caz nu trebuie sa existe loc de interpretare. La fel se pune problema si in cazul traducerilor de specialitate economica, mecanica, juridica etc.

Odata cu Revolutia Industriala din secolul 18, s-a simtit o nevoie tot mai mare pentru traducerea textelor tehnice de diferite specialitati: economie, drept, tehnologie etc. Acest aspect a dus la aparitia unei bresle aparte ce se ocupa in special cu traducerile tehnice. Traducatorii urmau cursuri specializate de traducere, intreprinse in cadrul unor scoli dedicate si asociatii de traducatori.

Faptul ca activitatea de traducere era din ce in ce mai solicitata a condus la aparitia unor mijloace mecanite de traducere (traducerea automata), precum si la mijloace ce ajuta traducatorul sa-si desfasoare munca intr-un mod mai facil.

Firma timisoreana Quick Trad s-a infiintat in anul 1991, iar de atunci si pana in prezent, pe baza experientei acumulate si a traducatorilor profesionisti ce lucreaza pentru buna functionare a firmei si pentru multumirea clientilor, societatea s-a impus pe aceasta piata a traducerilor, in prezent fiind in topul firmelor din acest domeniu.

Firma Quick Trad raspunde oricarei solicitare in domeniul traducerilor, serviciile firmei cuprinzand: traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, de acte de studii si multe altele.

Un alt avantaj oferit clientilor de catre aceasta firma este reprezentat de disponibilitatea sa, alte companii lucrand doar 5 zile pe saptamana, pe cand Quick Trad ofera servicii de traducere de calitate la orice ora din zi si din noapte, inclusiv in weekend-uri.

Firma realizeaza traduceri autorizate si traduceri legalizate din si in: germana, engleza, franceza, italiana, spaniola, sarba, croata, maghiara, flamanda, olandeaza, rusa, ucraineana si araba.

Puteti beneficia de traducerile de calitate ale firmei si prin intermediul internetului.

Serviciile de traducere ale firmei Quick Trad presupun:

  • redactare de acte, completari de formulare;
  • acte de emigrare;
  • CV + Scrisori de intentie;
  • oferte si recomandari;
  • legalizari copii acte;
  • interpretare;
  • carti de vizita;
  • traduceri si legalizari in regim de urgenta.traduceri legalizate

Daca aveti nevoie de o traducere legalizata, firma Quick Trad reprezinta solutia perfecta, datorita disponibilitatii 24 din 24, 7 din 7, dar si datorita profesionalismului si seriozitatii firmei.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.