Rafturi portpaleti pentru o depozitare facila

Rafturi portpaletiTelul de baza al rafturilor metalice pentru inmagazinarea de marfuri usoare, grele, picking sau agabaritice precum tevile,  foile de PAL OSB Rigips, profilele PVC sau aluminiu sau cutiile supradimensionate, este acela de a imparti spatiul de depozitare intr-un mod optim dar si de a obtine un management mai eficient al marfurilor. Cu ajutorul lor,  fiecare tip de marfa este pus acolo unde ii este locul, si nu imprastiata prin tot depozitul.

Alegerea rafturilor metalice pentru marfurile paletizate trebuie sa se faca in functie de marfa ce trebuie depozitata, de inaltimea, greutatea, latimea si tipul paletului. Pentru marfurile ce urmeaza a fi depozitate in varianta de picking, in alegerea rafturilor metalice trebuie sa se tina seama de tipul, dimensiunile si greutatea pe care o au marfurile, deoarece pe un astfel de sistem pot fi depozitate atat marfuri grele, cat si usoare sau medii.

Firma GS Metalic Rack s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca o noua tehnologie in sectorul rafturilor metalice destinate depozitarii. Infiintata in anul 1998, in Bucuresti, compania este distribuitor de rafturi metalice atat pentru uz casnic, cat si ca sisteme de depozitare pentru marfa usoara, grea si medie.

In afara comercializarii de rafturi metalice, echipa de specialisti a firmei GS Metalic Rack va poate veni in ajutor si cu montarea si echiparea depozitelor cu rafturi si sisteme necesare depozitarii marfurilor generale, in functie de nevoile fiecarui client separat. Rafturile metalice se pot modifica si in mobilier de birou, prin folosirea unor accesorii  care ajuta in acest sens. Mobilierul de birou  aparut poate fi folosit pentru arhivarea si depozitarea diverselor materiale.

Firma GS Metalic Rack ofera consultanta si analiza a spatiului in vederea obtinerii celor mai bune si avantajoase solutii de depozitare. Pentru alegerea celor mai bune rafturi este indicat a se tine seama de inaltimea si latimea paletilor, de greutatea marfii si de tipul paletului.

Rafturi metalice portpaleti

Aceste modele de rafturi metalice sunt folosite pentru depozitare mica, medie, grea sau picking produse (adunarea pe destinatii). Cele realizate de GS Metalic Rack sunt create special pentru inmagazinarea de paleti Euro si Non-Euro,  box-paleti a butoaielor,  marfuri depozitate nepaletizat, dubite sau utilitare, camioane, haine ce sunt agatate pe umeras.

GS Metalic RackAceste rafturi metalice portpaleti sunt gandite pentru depozitare picking usor sau greu pentru spatiile unde marfa nu se depoziteaza cu ajutorul stivuitoarelor. Suprafata de depozitare a acestui tip de raft metalic se poate acoperi fie cu polite metalice, fie cu PAL.

Pe aceste rafturi metalice se pot depozita box-paleti, paleti metalici, butoaie, anvelope si chiar si marfuri non paletizate.

Depozitele ce sunt amenajate cu aceste modele de rafturi metalice unde se depoziteaza paleti, au in dotare randuri lungi de rafturi, unde este necesara prezenta unor coridoare de trecere.

 Rafturile metalice portpaleti pe care firma le comercializeaza pot avea inaltimi cuprinse intre 2000 – 10000 mm.

Traversele care sustin paletii pot sustine la randul lor o greutate cuprinsa intre 1800kg si 7600kg pe nivel, uniform distribuita.

Pentru mai multe detalii poti accesa site-ul firmei www.gsrafturimetalice.ro sau poti contacta firma la urmatoarea adresa: Str. Chopin nr.44, sector 2, Bucuresti ori la numarul de telefon 0744 392 355.

Poti citi alte articole interesante doar printr-un click aici.

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.