July 14, 2024
Utile

Rarox – o firma de servicii funerare Bucuresti care nu te va dezamagi

  • mai 28, 2019
  • 3 min read
Rarox – o firma de servicii funerare Bucuresti care nu te va dezamagi

Pierderea unei persoane dragi si apropiate este una dintre cele mai grele incercari prin care, din nefericire, fiecare dintre noi trece la un moment dat, inevitabil. Nu ne ramane prea multe de facut in afara de a jeli pierderea suferita si a ne adapta din nou la viata, sperand ca respectiva persoana decedata cel putin a ajuns intr-un loc mai bun. In suferinta pierderii insa, nimeni nu trebuie sa fie singur in pregatirea celor necesare pentru o inmormantare crestineasca asa cum cer datinile noastre! De aceea, trebuie sa stii ca exista firme care ofera servicii funerare complete, precum Rarox, astfel incat sa puteti avea un sprijin din acest punct de vedere.

Servicii funerare Bucuresti oferite de catre firma Rarox

Obiceiurile crestinesti impun multe reguli care trebuie in mod obligatoriu sa fie indeplinite inainte de inmormantare, in timpul acesteia, dar si dupa ce inmormantarea a avut loc, obiceiuri de care firma de servicii funerare din Bucuresti Rarox se poate ocupa.

Ce anume va trebuie dupa un deces, va intrebati? In primul rand, sicriul funerar, unde decedatul va fi asezat si in care va fi inmormantat. Apoi, transportul funerar – de la spital acasa, de acasa la capela, de la capela la biserica si de la biserica la cimitir. Firmele de servicii funerare asigura masini mortuare speciale, dotate cu sistem frigorific pentru ca un corp neinsufletit sa poata sa fie transportat in conditii de siguranta. Aranjamentele florale – o alta parte importanta a serviciilor funerare – care arata durerea pierderii, coroane si jerbe cu flori fie naturale, fie artificiale, dupa dorinta fiecaruia. Serviciile funerare asigura si un pachet complex de accesorii funerare si anume: manere pentru sicriu, pentru ca acesta sa poata sa fie transportat in siguranta si cu usurinta; suruburi, necesare pentru a fixa capacul sicriului si pentru a-l sigila; cruci; lumanari si candele pentru slujbele bisericesti si pomeniri; farfurii, cani, tacamuri; prosoape si batiste.

Ce trebuie stiut dupa inmormantare? Obiceiurile crestinesti nu se termina o data cu ziua inmormantarii, ci dupa aceasta urmeaza pomana. De asemenea daca sunt familii care prefera incinerarea pentru cel decedat, puteti apela tot la firma de servicii funerare Rarox , inclusiv pentru urna.

Rarox, firma unde veti putea gasi servicii funerare la preturi avantajoase

Pentru servicii funerare complete, sfaturi si alte detalii, puteti sa va consultati cu echipa Rarox din linkul urmator 
https://funerarenonstop-bucuresti.ro. Pierderea unei persoane si mai ales a cuiva apropiat, din familie, este un eveniment ce necesita timp de intelegere si acceptare. Ar trebui sa va luati tot timpul din zilele ramase intre deces si ziua inmormantarii pentru a va lua la revedere de la cel drag, care nu mai este. Din acest motiv exista firmele de servicii funerare – pentru a face procesul acesta mai usor pentru oricine poarta doliu. De altfel, nimeni nu este in dispozitia necesara de a organiza ceva dupa moartea cuiva drag, nimeni nu doreste sa isi bata capul cu detalii, cumparaturi, planificare, gasirea locatiei, alegerea unui meniu si asa mai departe; apelati cu incredere la serviciile funerare pentru a va asigura ca toate datinele crestinesti sunt respectate.

CONTACT:

ADRESA-> Sos Fundeni 264 D, langa reprezentanta Opel Di-Bas si Vis-a-vis de  Restaurantul Margineni, sector 2 Bucuresti

TELEFON -> 0721.480.673 | 0769.658.216


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.